psiho_analitike - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jan. 21st, 2010|04:14 pm

psiho_analitike
Cilvēki, kuri lasa citu cilvēku rakstītās diensgrāmatas iedalās trijās kategorijās:
1. pozitīvie
2. negatīvie
3. neintrālie

Tu piederi pie 2. kategorijas. Tātad, mani ieraksti Tevi diemžēl vai par laimi - nav spējuši atstāt vienaldzīgu, kas mani tikai priecē, jo savā ziņā es provocēju - un tu, protams, iekrīti un reaģē, - un lai arī negatīvi un ar sarkasmu, bet tas man patīk ;)

Atbildot uz tavu jautājumu - nu, protams, tik sekls cilvēks kā es noteikti, ka nespēs sniegt tik inteliģentu atbildi tik augsti attīstītai būtnei kā tev:), bet - ja tu pati būtu piepūlējusies un padomājusi iespējamos variantus, kāpēc cilvēki publicē savas d-grāmatas, varbūt arī nonāktu pie secinājuma, ka tas lielākoties notiek vai nu tāpēc, lai pievērstu sev uzmanību un sekojoši saņemtu kaut kādu reakciju no ''ārpasaules'' - tb komentāru formā, vai arī vnk viņiem ir, ko teikt, grib, lai to izlasa citi, bet atbildi pretī negaida - to sauc par vienvirziena komunikāciju. :) protams, nevis pasualē ir melns un balts, un pastāv arī citi iemesli.

Un mans niks varbūt tev ir fail, bet man tas saistās ar vienu no mīļākajām grāmatām, kuru, protams, tu jau noteikti zini, kā jau augsti attīstītai būtnei vajadzētu pienākties:)).

link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: