psiho_analitike - February 11th, 2010 [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

February 11th, 2010

[Feb. 11th, 2010|01:19 am]
uzklausot ieteikumus, tomēr Danielam šovakar atbildēju. Piebildīšu, ka pēcpusdienā biju novēlējusi viņam labi pavadīt laiku ar savu ģimeni.
bet nu vakarā uzrakstīju tā kā ir. Ka sveiks, atvainojos, ka vakar neatbildēju. bet es patiešām jūtos skumji, ka vakar mums nebija iespēja satikties, ilgs laiks pagājis, lai arī es, protams, saprotu, ka viņš vakar bija aizņemts. Un, ka es gribu, lai viņš zin, ka man viņa pietrūkst. ļoti.
UZ KO Daniels man atbildēja - thats okay sweety:). un sāka stāstīt par to, ko viņš tagad dara dānijā, un cik daudz lietas viņam ir jāsapako, ko pēc tam sūtīt ar kuģi uz rīgu - īsi sakot, sapratu, ka laika maz, bet lietas, kas jādara daudz.
THATS OKAY SWEETY???????????BET NU VISMAZ KAUT VIENU VĀRDU BILST, KA VIŅAM MANIS PIETRŪKST IR PAR DAUDZ PRASĪTS????? C`MOOOON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
es vnk esmu dille. esmu kļuvusi tik atkarīga no savas iemīlēšanās un no viņa, ka es burtiski jūdzos. ne prieka, nekā. bļe
goda vārds es ar viņu kaut kad runāšu. citādi tas jau sāk palikt nepanesami.
.
bet anyway, ko es šodien darīju..izdomāju bēdas slīcināt [nē, nē, alkohols, mīļie draugi, būs tikai rīt;) ] dodoties vazāties pa veičiem.
ko es vispirms darīju - aizdevos uz to viena lata veikaliņu un tiku pie pārīša burvīgiem auskariem.
pēc tam devos uz terranovu, bet tur nekā nebija.
ievazājos Zvaigzne abc outletā cerībā ieraudzīt savu liktenīgo, kur mūs savestu kopā pēc vienādas gaumes izvēlēta grāmata...bet, protams, neko citu, kā izņemot vīriešus ar brillēm uz deguna un papliku galvvidu, es tur neatradu.
taču pie terranovas uzskrēju virsū 3 simpātiska paskata ārzemniekiem. tādi tumši, glīti, iedeguši. nu tie, kas zin mani - tad redzēt ārzemniekus - man patiešām spēj uzlabot garastāvokli. tiešām. un man kā cilvēkam, kam ir zema pašapziņa, īss flirts ar acu skatu ar kādu no viņiem, patiešām spēj uzlabot omu. galvenokārt, tāpēc jau arī man viņi patīk, bet nu labi. mana pašapziņa ir mana problēma :D
anyway, aizdevos uz galeriju, izvazājos pa turieni, neko neatradu. iegāju lindexā cerībā ieraudzīt kādu lētu veļas gabalu, bet, protams, nekas tāads tur nebija.
finālā newyorkers - secināju, ka tur steidzami vajag kādu, kas izrevidētu dažus plauktus, jo tur ir daudz jauku drēbju, bet liela daļa arī ir galīgi bezgaumīgas un pēc skata lētas...
jā, un vakars noslēdzās maķī, sēžot pie loga, blenžot uz taksistu kas bija novietojis mašīnu tieši pie loga un rijot čīzi, mazos frī ar diviem kečupiem un dzerot kōlu.protams, pēc tam es nesajutos labāk.
tas arī viss.
tagad dzeru tēju un..maitas pat fermu aizbanojuši ciet. ko tad man cilvēkam, kas mokas mīlas sāpēs citu darīt?...EH. viens liels eh eh eh...nothing else to say.


linkpost comment

[Feb. 11th, 2010|12:16 pm]
rīts ir iestājies katastrofāli.
tu nemūžam neuzminēsi, kas man tikko zvanīja. man vēl joprojām rokas trīc...
Kārlis!!!
galnais sāk zvanīt telefons, es ieskatos ekrāniņā - skatos - Kārlis... KĀRLIS?????
Nu neko, kādas 5 sekundes saņēmos, un pa tām piecām sekundēm es jau paspēju izdomāt, ka viņš man teiks kaut ko reti riebīgu par to, ka lai es atšujos no viņa [nezinu, kādā sakarā] vai ari lai es nerādos viņam acīs vai kaut ko tādu.
bet nē - paceļu - un viņš tādā jautrā, pozitīvā tonī tur - čau, kā iet?
un es arī atbildēju tā visai pārsteigti, bet arī pozitīvā tonī, jo man pret viņu nekādas dusmas vai naids nav.
Un viņš tā saka - klausies, mēs varētu kādu dienu satikties un mazliet parunāt?
es tā - automātiski - jā, varētu. [WTF??????????]
un turpmākā saruna bija par to, kad tas varētu būt. piedāvāja šodien, bet es uzreiz teicu, ka man šodien divos ir ķinis un pēc tam draudzene brauc pie manis.
Un tad viņš piedāvā rīta vakarā ap astoņiem - un es teicu, lai viņš man rīt uzzvana un sarunāsim konkrētāk.
BĻĒEĒĒĒĒĒĒĒ, ko es izdarīju............................................................................................................
bļāviens, nu ko viņš citu var gribētu runāt, ja ne to, ka stāstīs man, ka grib amni atpakaļ... pgc esmu iebraukusi pamatīgās auzās. un ko tad es teikšu?? ka sorry, esmu jau jaunās attiecībās un man neko ar Tevi vairāk nevajag? jēbāl..
man šodien jāiedzer. un pamatīgi.


link2 comments|post comment

navigation
[ viewing | February 11th, 2010 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]