psiho_analitike - February 9th, 2010 [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

February 9th, 2010

[Feb. 9th, 2010|12:24 am]
ik pa 10 minutēm pārbaudu stāvokli savā fermā iekš draugiem.lv. mazliet dumji audzēt redīsus un selerijas virtuāli, vēl dumjāk gaidīt, kad varēs veiksmīgi novākt ražu, bet kaut kā tas laiks dažreiz ir jāaizpilda. :D mierina doma, ka es neesmu vienīgā tāda :p
.
uzrakstīja Daniels. viņš beidzot ir atpakaļ rīgā. nosauca mani mīļvārdiņā... :) jā, un viņš teica, ka atvaļinājums bija izdevies un ka noteikti grib braukt vēl. es, protams, uzreiz paranoiski nodomāju - kāpēc, tu tur iepazinies ar kādu veceni?
noteikti, ka patiesais iemesls ir vnk skaistā vieta utt., bet es te protams visu ko sadomājos. bet kā es lasīju žurnālā par iemīlēšanās fāzi - šādas paranoiskas domas ir pilnīgi dabiskas, jo tur ieslēdzas kaut kāds reflekss cīnīties pret iespējamajiem konkurentiem vai kkas tāds. tur bija arī runa par dns..
anyway, ceru, ka mēs rīt satiksmies. :)
link2 comments|post comment

[Feb. 9th, 2010|03:05 pm]
manas lēcas ir vnk briesmīgas. es viņas nēsāju dabūju tikai pirms 2 nedēļām, bet sajūta, ka viņām jau sen būtu beidzies termiņš. es izņemu laukā un acis burtiski kampj pēc gaisa un asaro... Nekad vairs nelūgšu, lai kāds cits manā vietā pērk lēcas, jo tikai es zinu, kuras vajag, kuras firmas. jo šitās lēcas nav mana firma, ko es nēsāju - jo man ir baunch and lounge - kkas tāds, bet šitās bija kaut kādas kreisās. un galnais, ka šobrīd arī nav tādas liekas naudiņas, lai nopirktu jaunas un ar brillēm staigat ziemas laikā ir visai apgrūtinoši, jo no auksta gaisa ieejot siltā telpā, viņas momentā aizsvīst un tas ir ļoti pinķerīgi un karoč lieks stress. uz zinot, cik man ir būtiski dzīvot harmoniski bez stresa, tad šis variants atkrīt. lūk.
-
bet šodien Kārlim ir dzimmene. apsveicu. bet nu pieklājības pēc. lai gan.. nē, apsveicu kā draugu, jo tomēr es netaisos tēlot, ka nekad viņu nebūtu pazinusi un izlikties, ka uz mani tas neattiecas, tāpēc vnk uzrakstīju draugos apsveikumu.
.
šodien satikšu Danielu. :)) esmu jau izdomājusi, ko vilkt, un tas būs ļoti seksīgi, - es domāju viņam ļooti patiks. :) vispār, biju jau aizmirsusi par dažām labām drēbēm savā skapī. bet kad izvelk tās laukā, tad sakombinējot sanāk patiešām daudz labas un seksīgas un gaumīgas variācijas. :)
.
šobrīd taisu rosoli. :) vnk šodien pārrodas māsa ar draudzeni no ceļojuma. un man vienmēr patīk kādam kaut ko pagatavot, arī kā pārsteigumu. un es zinu, ka viņas to novērtēs. :) tāpat kā pagājušo reizi. :)
.
tad es šodien secināju, ka man ļoti patīk manas krūtis. jā, patīk un man tur nav ko kaunēties, ka es par to runāju. un mans sapnis ir iegādāties push up krūšturi, lai izceltu tās vēl vairāk, tikai es nezinu, kur lai tādu atrod un tādā normālā cenā, jo la senza priekš manis ir bik pa dārgu. c`mon, vienas biksītes 4-5 ls... ok, atzīšos, esmu tur pirkusi pa to milzu naudu biksītes, bet nu tā ir lieka izšķērdība, ja ir veikali, kur to pašu var dabūt par daudz lētāku naudiņu. pie tam, ja biksītes ir kokvilnas un ņemot vērā, cik mazs auduma tur ir izmanots - es nedotu vairāk pa 2 lati. jo ja es tāda paša auduma tikai lielāku pa 1.99 varu dabūt topiņu, nu tad c`mon.. es jau saprotu, ka La Senza ir La Senza - pusi naudas maksā par vārdu, bet nu tomēr... un galnais, ka tur ir tik daudz kā skaista.. tieši tas ir iemesls, kāpēc es tur vairāk iekšā neeju, lai sevi lieki nekacinātu.
.
ā, un šodien bija ļoti mulsinoša situācija. es aizgāju uz vietējo konditoreju pēc bulciņām. un tur ir viena tāda bulciņu šķirne, kuras man ļoti garšo. agrāk viņām nebija nosaukuma, bet tagad visām bulcinām ir salikti nosaukumi. un mana mīļākā bulcina laipni ir nodēvēta par ''Vāverīti''. man pa dzīvi ir visai samaitāta domāšana, tāpēc varat iedomāties, cik mulsinoši man arī turpmāk būs pārdevējai teikt:''man lūdzu vienu vāverīti...''. :D SVIIIEEESSSTTTSS :).


.

link13 comments|post comment

navigation
[ viewing | February 9th, 2010 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]