psiho_analitike - February 3rd, 2010 [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

February 3rd, 2010

[Feb. 3rd, 2010|01:04 am]
un ja nu viņam tā ir prosta spēle, lai aizpildītu brīvo laiku? pareizāk es - esmu tikai izdevīga lelle... ja nu viņam ir rinda tādas pašas kā es, ar ko viņš iepazīstas un varbūt meklē tikai seksam?
bļāviens, bet kad es esmu ar viņu, es tā nebūt nejūtos! es nejūtos kā lelle, es nejūtos izmantota.
es jūtos novērtēta, es jūtos, ka esmu viņam svarīga un ka arī viņam ir būtiski, kā ES redzu VIŅU.
bet vnk...ai..viņš vakar aizbrauca uz tām siltajām zemēm, un līdz pat šim brīdim nekādu ziņu par sevi nav devis..... es arī nerakstīju, jo negribu kļūt uzbāzīga vai kaut kā citādi likt padomāt, ka esmu ieķērusies, jo negribu viņu ar savu pārlieku lielo uzmanību nobaidīt.
vispār jau es sāku šitās stulbības domāt, jo apskatījos, ka pēc manis, viņam ir nākušas klāt 2 jaunas draudzenes - viena ir tipiska bārbija ar pieliktiem pupiem un kurai ir vairāk kā 1000 draugu. tad var būt, ka viņa ir aicinājusi visus, ko redz, un viņš, būdams ārzemnieks un neko sliktu nedomādāms, draudzību apstiprināja. savukārt otra ir kaut kāda vienkārša dūda, pat nekas sevišķs...
vnk.. kas viņš tajos klubos iet ar mērķi iepazīties vai arī vnk atpūsties, pabūt cilvēkos? mikele piemēram gāja uz klubiem, lai pabūtu cilvēkos. es viņu nekad neredzēju kādu speciāli kantējot vai kā..
ai, es kļūstu paranoiska..
galu galā, lai kā arī nebūtu, es visām esmu priekšā ar to, ka viņš man uzticēja sava dzīvokļa atslēgas. un tas IR daudz.
bet ko es ar to visu gribēju pateikt un kas zem šī visa slēpjas.. - man vnk ir bail tikt atkal sāpinātai. tas arī viss. tāpēc arī esmu tik aizdomīga, jo tad man liekas, ka tas mani pasargās. lai arī tā varbūt nemaz nav.
dura
linkpost comment

[Feb. 3rd, 2010|01:03 pm]
skatos sex & the city 6. sezonu un sēžu uz olbaltumvielu diētas. pagaidām sokas tīri labi, trešā diena- bet atzīšos, ka no galvas vēl joprojām nevaru izmest karstu picu ar izkusušu sieru vai arī tikko ceptas siermaizītes.... mmmmm. vai arī mcdonalda čizburgeru ar frī kartupelīšiem un kečupu........ vai arī sāļo popkornu ar čederas siera garšvieliņām........
ok, viss. pietiek.
:)
tad kas vēl.. ā, vakar uzrakstīju Mikelem. izrādās, viņš esot Las Vegasā :D saproties, čalis tusē un bauda dzīvi:) bļāviens, kā viņam ir noveicies, ka viņam ir tik ellē daudz naudas, ka var atļauties dzīvot Miami un triket naudu Las Vegasā... es arī tā gribu!
un no Daniela vēl joprojām nav vispār nekādu ziņu. nulle! un ir jau 3diena! c`mon, kas tā vispār ellē ratā ir par attieksmi?? it kā es vispār viņa dzīvē nebūtu bijusi! bļin! ..lai gan māsa saka, ka iespējams tur nemaz nav zona, lai varētu atsūtīt sms uz LV. bet man kaut kā negribās ticēt..
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
link3 comments|post comment

[Feb. 3rd, 2010|04:20 pm]
tad kad cilvēks sēž uz diētas, tad tikai viņš saprot, cik liela loma patīkamas labsajūtas radīšanai bija - apēst kaut ko garšīgu....


linkpost comment

[Feb. 3rd, 2010|05:35 pm]
lēnā rāmā gaitā [sev neraksturīgi lēni], kārotju, tīru māju... šodien ir pirmā diena, kad es patiešām jūtos labāk, vēders arī nesāp, tik ik pa brīdim liek manīt, tā kā - gribu radīt sev apkārt tīru vidi, lai izveseļotos līdz galam. :)
tad biju aizvilkusies līdz veikalam, paņēmu 2 kg ābolus [tikai 0,28 sant kg!!!] un šampinjonus. vakarā domāju šampinjonus sacept kopā ar šipoliņiem un ēst kopā ar ceptu omleti. tādas būs manas diētiskās vaakriņas. turos, turos, lai arī baigi gribētos tādu mīkstu, mīkstu šokolādes kūciņu.....
ā.. un šodien uz brīdi skaipā bija ieskrējis Daniels un momentā kā iegāja skaipā, tā uzrakstīja man:)) un viņam tiešām telefons nestrādā tik tālu esot. lūk. un es te besījos, ka viņš mani ir aizmirsis. :p jā, nu mums nesanāca ilgi parunāt, tik uz 5 minutēm, bet vienalga forši:). viņš rītā braukšot kaut kāda diving tripā ar sharpiem. jēziņ, viņam laikam pietrūkst asas izjūtas :D jo es ne par kādu naudu nelīstu pie haizivīm, brrrr
anyway...1dien man ir frizieris, atkal varēšu dabūt savu foršo gaišo toni. pie tam viņa  man nogriezīs matiem garo čolciņu, ka glīti kritīs uz sāniem un tad galiņus avrēs uz stutēt ar lokšķērēm mazliet uz aug;su - būs nejēgā glamūrīgi un stilīgi:)
apmēram tā -
p.s. 12. sekunde, bet no sāna - 33. sekunde. :)



http://www.youtube.com/watch?v=G_UwWIl8U7s&feature=fvw
link3 comments|post comment

[Feb. 3rd, 2010|07:58 pm]
skatoties, sex & the city, esmu iztīrījusi māju un apēdusi tikai 3 ābolus:)
tagad paskatījos programmā - deviņos būs mājokļa jautājums, bet desmitos pa lnt vecpuisis. tātad, zinot, cik ļoti man patīk ēst, skatoties televizoru, nolēmu vakariņas gatavot uz plkst deviņiem, un tad tādā lēnā garā... sataisīšu daudz šampinjonus... vispār, gribētos arī klāt maizīti. saldskābmaizi ar sviestiņu... bet nē, nedrīkst. [grr, es laikam drīz pati sākšu izdomāt jaunu diētu, lai varētu ēst visu, bet mazākās dozas nekā parasti, jo man raksturs ir pa vāju, lai es varētu 2 nedēļas nodzīvoties tikai uz olbaltumvielām, dārzeņiem un āboliem, c`mon]
āāh, tikko pa Capital Fm sāka skanēt mana dziesmiņa, kura man saistās ar Danielu... :) pietrūkst.
nujā.. kas vēl.
*
ā.
nujā.
ir viena lieta, par kuru es neesmu pastāstījusi, jo laikam pati sev lāga negribēju atzīsties, ka tā notika.
runa ir par Kārli.
...
nu, īsi sakot, toreiz, kad es stāstīju, ka esmu viņam uzrakstījusi sms, kur lūdzu atvest man kaut kādā veidā albumiņus un viņš neatbildēja.... domāju, ka tā arī neatbildēs, bet beigās tomēr atbildēja. bet krietni vēlāk. ap kādiem 8iem vakarā. uzrakstīja man, ka ok, nokārtos. Un es, atzīšos, velkot sarunu, uzrakstīju pretī, ka tas nav steidzami un lai speciāli neviens neved. Viņš atbildēja, ka tad, kad būs mājās, tad arī aizvedīs. Es uzrakstīju - ok. Un tad sākās sarunas vilkšana. viņš man atsūtīja - ;) . es atbildēju - ;)!. Viņš atsūtīja - ;)x1000!:p . uz ko es uzrakstīju - :D LOL. uz ko viņš atbildēja - Real lol? :D
pēc tam sapratu, ka viss, iet pa traku, jāapstājas, kamēr nav par vēlu. neatbildēju neko vairāk un viņš arī nemeklēja mani.
bet vispār es sapratu pēc īsziņām, ka viņš uz mani ļaunu prātu netur un, tas, ka viņš mēģināja vilkt sarunu, kas nav viņam raksturīgi, nozīmē, ka viņam manis trūkst. mnjā.. un tas nozīmē, ka šajās brīvdienās viņš man atvedīs tos albumiņus un iespējams, ka es viņu satikšu.
nē, nu man iekšā ir tā, ka man vņa netrūkst. pietrūkst tikai tie īsziņu laiki. es kā lose ik pa brīdim paskatos telefonā vai nav kāda īsziņa, bet nav.. kaut kā ļoti grūti atradināties no tās telefona klusēšanas... jo mans telefons patiešām IR ļoti kluss. kaitinoši kluss...
ā.. un vēl tanī pašā vakarā, kad lēnā solītī soļoju pie Daniela - nu tas bija 7dien - tad pusceļā nejauši satiku Andrē. ahhh, tas ir totāls sviests viņu satikt uz ielas, vnk totāls, jo viņš momentā metas mani bučot. man rodas sajūta, ka viņš ir ta kā tāds nogribējies taksis! viņš man pat divreiz pateica - seksīgā meitene, lai arī es savā biezajā pufaikā ar visu kapuci izskatījos pēc neveiksmīga pingvīna atdarinājuma! :o bet nujā, rēcīgi.


link3 comments|post comment

navigation
[ viewing | February 3rd, 2010 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]