psiho_analitike - November 3rd, 2009 [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

November 3rd, 2009

[Nov. 3rd, 2009|12:44 pm]
stulbie kaimiņi. jau kopš pusdesmitiem kaut ko izmisīgi urbj. un pie tam- bez apstājas! idioti. atraduši īsto laiku, kad jaukt laukā savu dzīvokli. kretīni.
linkpost comment

[Nov. 3rd, 2009|07:08 pm]
doma ir tāda, ka pēdējās dienās ar mani nekas interesants nav noticis un mani ieraksti ar katru reizi paliek arvien vājprātīgāki. so, tā kā visai veiksmīgi šajā ritmā esmu iekritusi, tad tikpat veiksmīgi to arī centīšos turpināt.
#
šodien vazājos pa galeriju un biju šokēta par tām dranķa cenām, kuras piekar kaut kādam parastam kovilnas krekliņam. 11 lati! es ļoti atvainojos, bet kovilnai es nekad nedotu vairāk par maksimāli 5 latiem, īpaši, ja tas ir topiņš, kas vispār uzreiz liecina par ļoti mazu konkrētā auduma izmantošanu šim modelim.
#
bik bokā kleitas par 30 latiem. es ATVAINOJOS! kurš šajos apstākļos var iegādāties, tāpat vien, kleitu par trīsdesmit [!!] latiem??? kas tas ellē ir par stulbumu? kādā utopiskā vīzijā viņi visi dzīvo?
#
vero modā vispār nav jēga iegriezties, ja ir jaunās kolekcijas, jo ja tur t-krekliņš ir no 15 latiem... sorry, es kādreiz dzīvē esmu tur strādājusi un loti labi zinu, ka, piemēram, tiem dranķa auskariņiem, kuriem daiļi ir piesprausta cena - 6.95ls, īsta pašizmaksas cena ir 95 saņi. praktiski, mēs maksājam es nez, par brendu vai vēl nez pa ko. bet īstenībā, latvijas veikalos nopērkamā bižutērija ir nesamērojami dārga slaīdzinot ar pašizmaksas cenām un par tiem vieniem auksariņiem pa ko atdod ķip 7 latus, varētu nopirkt piecus vēl plusā.
#
tagad uz tērbatas ielas blakus drogām ir atvēries viens baigi labais veikaliņš. tur ir nopērkamas visadažādākās rotas [auskariņi, rokassprādzes, gredzeni utt.] tikai par vienu latu. un tā bižutērija ir no Anglijas. pati tur biju, nopirku divus gredzenus un vienus auskarinus un tiešām tur ir paradīze. viss tik skaists - nu pēc gaumēm, protams, un tur var nodzīvoties kādu stundu, meklējot sev piemēroto un priecājoties. malziet traucē īpaši apmātās pircējas, kuras stumdās un grūstās, bet ja nogaida, tad pēc kāda laika viņas pazūd un ir iespēja droši izvērsties.
#
tad vēl - ir atvēries outlet veikals grāmatām. blakus Terranovai vecrīgā. es šodien tur iegāju un man burtiski mute palika vaļā. dārgākā grāmata, kas tur bij - bij 4,50. vidējā cena pārējām - 2 lati. tu spēj iedomāties - grāmata uz 500 lapām un maksā tikai 2 lati, tas ir fenomenāli!!! ..es gan neko nenopirku, bet nu.. ja vajadzīga dāvana kādam un nav daudz naudiņas, var droši iegriezties tajā veikalā. :) p.s. tur bija visādi žurnāli par 20 santīmiem!!!!!!!!
#

link2 comments|post comment

navigation
[ viewing | November 3rd, 2009 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]