psiho_analitike - October 17th, 2009 [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

October 17th, 2009

[Oct. 17th, 2009|12:54 pm]
4dien biju aizgājusi patusēties.
un tur bija TĀĀDS vīrietis. TĀĀDS..... saproti, no viņa nāca laukā harizma, neaprakstāma vēlme uz viņu tikai skatīties un skatīties... bet pirmo reizi, man bija bail iet klāt. Viņš tur bija viens, un pirms nedēļas viņš arī bija. Un ieraugot viņu otro reizi, es biju patīkami pārsteigta un tā kā mēs viens otru bijām pamanījuši pirmajā reizē, tad tagad ieraugot šajā nedēļā, viens otru jau pazinām.
Viņš nav klasiskais skaistulis. ne tuvu. viņam ir tādi asi, aristrokrātiski vaibsti, man kaut kā uzreiz nāk asociācijas ar Franciju. Bet neesmu droša. Viņam ir ļoti laba ģērbšanās gaume un viņš izskatās patiešām LABI. Es teiktu, ka viņš ir brīvdomātājs. Vienmēr esmu redzējusi viņu vienu...vai nu stāvot, lēnām smēķējot cigareti un dzerot glāzi šampanieša, vai nu sēžot uz kāda no brīvajiem bāra krēsliem un vērojot dejotājus. Viņš pats nedejo un nevienai klāt neiet. Tāpat arī neviena nenāk klāt viņam. Viņš izskatās tik labi, ka pirmo reizi es pat nevaru noteikt, cik viņam varētu būt gadi..nu teiksim, - kādi 29, 30.
Pirmajā reizē toreiz bija agrs rīts, ap 4iem. viņš sēdēja pie bāra letes, bet es sēdēju otrā zāles malā tieši pretī. skanēja mūzika, un mēs ik pa brīdim paskatījāmies viens uz otru. Starp mums, pa vidu, kāds vēlmēģināja dejot... un tad vieubrīd mēs ilgi skatījāmies viens uz otru. un tad viņš aizgāja.
nu un pasaki, ka viņš nav dīvains? draudzene teica, ka malziet ar putniem:)
un tagad otro reizi... viņa uzmanība bija jau konkrētāka. Kad gāju garām, skatījās tieši acīs un es uzsmaidīju, bet pagāju garām. Tad kad viņš gāja garām, un es sēdēju pie spoguļiem - sanāk, ka es biju pa labi no viņa - viņš gāja garām, un pagriezis galvu uz manu pusi, skat;ijās, kamēr nozuda aiz stūra. njā, par to nozušanu. viņš pārvietojas tik ātri, ka es pilnīgi gribot negribot sāku domāt par vampīru sudarbotā volvo. :D nopietni!! iedomājies, es sēžu, skatos, viņš stāv zāles otrā pusē. es novēršu skatienu - burtiski uz 3 sekundēm, un pēc tam paskatos atkal - viņa nav!! kā var nozust trīs sekundēs?? wtf? lai tik ātri no tās vietas, kur viņš stāvēja nokļūtu vismaz pie zāles izejas, vajag vairāk laika. bļin. ;D un kā tur bja tajā krēslā? ātrums, skaistums, no kura grūti novērsties, ja? :D vēl tik jāmēģina pieskarties, lai saprot, cik auksta ir viņa āda :D
nujā. bet nu puisis mani ir iespaidojis. iešu atkal nākamo nedēļ, es gribu atkal viņu redzēt.
varbūt viņš tomēr saņemsies un pienāks man klāt?
bet vispār netipiski. man liekas viņš nav latvietis.. ne tuvu. bet kko tik īpatnēju, man vēl nav nācies redzēt.
allright
linkpost comment

navigation
[ viewing | October 17th, 2009 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]