psiho_analitike - September 20th, 2009 [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

September 20th, 2009

[Sep. 20th, 2009|01:37 am]
nu tad tā. beidzot arī man kāds piedzīvojums notika.
tā kā es 4dien biju pārgruzījusi jēgu dēļ Kārļa, tikusi pusē atvadu vēstulei, nolēmu ar draudzeni aiziet izdejoties. kā teikt - ja neiet dzīvē, konkrētāk - mīlestībā - nu tad jāiet dejot, nav ko
aizbraucām, ejam iekšā un kas man nāk pretī? andrē. woh, mans bijušais mīļākais, ar ko man reiz saistīja tikai un vienigi sekss. šis mani uzreiz apskāva ap vidu un pievilka sev klāt. es protams netaisījos ar viņu tur visu cilvēku priekšā bučoties, kā viņš bija iecerējis, un laipni apjuatājusies kā iet, pateicu, ka vēlāk tiksimies. viņš jau gan negribēja mani laist vaļā, bet beigās kaut kā :)
pēc tam ar draudzeni nejēgā labi izdejojāmies, bija daudz pozitīvu emociju, daudz labas mūzikas un man patika, ka liela daļa puišu, kas tur bija, centās ar mani flirtēt :)
vēlāk atnāca Andrē, un atkal mani aizvilka projām uz vienu stūri un sāka uzmākties :D es protams viņu atšuvu un centos ar viņu RUNĀT, lai gan viņš bija noskaņots galīgi un pilnīgi ne uz runāšanu :D beigās jau aizgāja mājās puika
nu un pēc tam sākās vakara labākā daļa par ko mēs ar draudzeni vēl joprojām saķiķinamies. :D
neko, sapazināmies ar diviem amerikāņiem, plastiskajiem ķirurgiem. abi skaisti kā bildes
izdejojāmies. manējais bija labs dejotājs, bet bik pamierīgu un lēnu viņš man bija, pietrūka uguns. saproties, skan ātrā dziesma, bet viņš mani cieši apskāvis un dejo kā lēno.. tarararaa.. nu ok. bet bija forši.
nu un beigās kaut kā vārds pa vārdam, bijām jau uz ielas un lēnā gaitā soļojām pie viņiem uz viesnīcu - ķipa uz glāzi šampanieša. es galnais jau, ka netaisījos neko ar viņu darīt, - tikai uz stundiņu pasēdēt un paļāpāt
nu neko, aizgājām, abi dzīvo vienā numuriņā. salēja glāzēs šampi... nu un.. es paskatos uz dīvānu, draudzene jau sākusi ar savējo skūpstīties. nu un ko mēs - arī sākām. :D beigās vispār man jau likās, ka nu vāks - būs četratā :D:D bet nē nē. galnais man jau skaidrs uz ko viņam velk, galnais skūpstamies un šis kunkst kā traks jenots :D. un galnais es vēl pa strapai draudzenei nogānos, ka mēs neko nedarīsim un lai viņa nemaz nemēģina :D nu un beigās sanāca, ka es nolaidu ar to ārzemnieku. ķipa lielā NĒ teicēja :D. pieczvaigžņu viesnīcas smalkajā vannasistabā. uh ah. nu ko - kā bija? nu normāli bija. vecim 29 gadi, bet man liekas, ka viņš īsti vēl nezin, kur meitenei, kas atrodas un kas ar to visu lietu ir jāiesāk. ok, pozas puisis pārzin, bet ja iet runa par kaut kādu pa;pildus meitenes labsajūtu, tur laikam viņam nav gadījusies neviena kas to izskaidrotu. nu skumji. vienā brīdī es pat domāju - nu kad ta viņš beidzot beigs, cik var?? :D nu nē nē, nebij jau slikti, bij ok, varētu ar viņu pat vēl kādreiz. vienīgi viņš mani lāga nemācēja uzkarsēt, viņš pa lēnu un pa mierīgu. a man vajag pretī ugunīgu puisi vai vismaz par dažiem grādiem aktīvāku :)
nu lūk, pēc tam visi kopā papļāpājām, nodziedājām jingle bells rock un asv valsts himnu, parēcām un pēc tam mēs ar draudzeni braucām mājās - pēc manas iniciatīvas, es nergibēju palikt,.jo man klepus un e sgribēju ātrāk pie savām zālēm. lūk. un tad moš nāk ned saitksmies vēl, lai pavazātos pa vecrīgu. nu tā.īsumā :D . neko nenožēloju.
link2 comments|post comment

navigation
[ viewing | September 20th, 2009 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]