psiho_analitike - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jul. 31st, 2010|03:26 pm

psiho_analitike
Vakar biju aizgājusi Dobelē uz to second hand veikalu, kur ir pilns ar drēbēm no Anglijas - Jelgavā arī ir tāds pats, tikai plašuma ziņā, lielāks.
Lūk.
Un Ko es secināju - veikalā ir ļooti daudz drēbes un galvenokārt dominē tādi brendi kā Marcs & Spencer, Dorothy Perkins un arī NEXT.
Taču, kas manī vakar izraisīja patiešām ļoti ironisku smīniņu bija - ka es atradu orandžu topiņu, kas jau pēc materiāla nebija nekas spožs, bet, paklausies, kas bija uz birkas rakstīts - tur bija skaidriem, salasāmiem burtiem uzrakstīts, ka brends ir - VERSACE!!!!!!!!! :D kā tad, - ok, es ticēšu, ja second hand veikalā ieraudzīšu kaut ko no Marcs & Spenser, bet nejau no Versaces, īpaši jau tik nožēlojamā kvalitātē :)) nē nu gan jau, ka ir kāda, kas uz to uzķersies, nopirks un tad staigās augsti paceltu galvu domājot - redziet, man mugurā ir Versace un tikai par 1.50 ls, bet nu - cmon........!! :)))
Tad vēl situācija - es šito nesaprotu - veikals ir ļoti plašs, stendu rindas arī ir pietiekami daudz,cilvēku veikalā arī ir augstākais 6. Lūk, izskaidrojiet man fenomenu, ka es sistēmtiski eju cauri visām drēbēm rindiņā, bet pēksņi, man tieši blakus pienāk un sāk rakņāties kāda sieviete, lai arī tur ir papilnam citas vietas, kur viņa var iet un meklēt. What a fuck? Es šito nesaprotu. Vai viņa domā, ka vietā, kur es skatos, būs labākas drēbes un tātad viņa kaut ko var palaist garām vai arī tā vnk ir nekaunība? Jo, es pasaku godīgi, mani tas patiešām spēj nokaitināt un tad ar uzsvērtiem roku vēzienim un skaļām nopūtām es mēģinu viņai likt saprast, lai tinās, bet nu in general tādas sievietes gadās vienmēr! :D
Bet, neskatoties uz šīm neparastajām situācijām, es vakar izmērījos ap 20 šmotkas, bet tiku tikai pie vienas, melnas un ļoti seksīgas minikleitas :) lūk. pa 4 ls :D



link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: