ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, January 28th, 2009

    Time Event
    8:14a
    Diivainie sapnji turpinaas
    Divus tagadaajos koleegjus un vienu bijusho koleegji vedu seenees :D
    10:17p
    BLjinnnnn, man tuuliit iestaassies depresija skatoties Dombura raidiijumu. Tas ir pizdec, kaa vinji tur runaaa. Un viens ir skaidrs. Ja naudu daliis caur privaatbankaam, tad protams, bankas dos tikai tiem, kam buus lielaaka atdeve, jeb no kura varees visaatraak noslaukt kreejumu. Tas ir, ja uznjeemums ir kraujas malas, tad var teikt, ka uznjeemusm jau norakstaams. Nu banka vinjiem simts gadus nedos krediitu ar taadiem uznjeemuma raadiitaajiem. Isaak sakot, naudu dabuus tie, kas jau dziivo uz urraa :(
    11:00p
    Opaaaa. Skatoties zebru, uzzinaaju par interesantu niansi braucot tumshaa laikaa. Ja tu brauc ar taalajaam gaismaam un tevi kaads apdzen, sevishkji liikumos, tad labaak nepaarsleedzies uz tuvajaam gaismaam, kameer tas, kas apdzina, nav ienjeemis tavu joslu un nav iesleedzis taalaas gaismas. Savaadaak apdzineejs var nonaakt neapskauzhamaa situaacijaa, kad labi izgaismotais celjsh peekhsnji kljuust tumshs.

    Bet vienalga paliek jautaajums. Ja redzi, ka kaads tuuliit apdziis, vai labaak paarsleegt uzreiz uz tuvajaam, vai dariit taa kaa staastiija?
    11:52p
    Vot nesaprotu cilveekus, kas kaut ko paarkaapj, un tad bljaustaas, ka pret vinju netaisniigi izturas. Ja reiz brauc bez biljetes, piemeeram, tad ir jaamaksaa sods. Ja atsakies maksaat, nu tad nav ko briiniities par represijaam, ja nesaprotu normaalu valodu. Elementaari :)
    Shodien kaut kur jau zinju portaalos lasiiju, ka cilveekos ir iepoteets iet liidz peedeejam, bet neatziit savu kljuudu.

    << Previous Day 2009/01/28
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba