ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, June 23rd, 2008

    Time Event
    1:13a
    Kaads tolks izmekleet Godmanja avaariju, taapat aiz zvaniem pakaars mikroautobusa shoferi, tas nekas, ka peec noteikumiem, godmanja auto nemaz nevareeja buut operatiivais transportliidzeklis, liidz ar to vinja shoferis nedriiksteeja paarkaapt celju satiksmes noteikumus.

    http://www.tvnet.lv/onlinetv/lnt/zinas/top10/article.php?id=313344
    8:29a
    Labriit :)

    Njaaa, taads laicinjsh, ka labaak ieritinaaties kaadaa midzeniii un guleet...
    8:43a
    Vakar vakaraa biju aizpeeries liidz rietumu molam. Noshokoeejos, ka vinjsh ir drausmiigaa staavoklii, katraa gadiijumaa ne taadaa, kaads bija pirms gadiem 12-15 :(
    10:52a
    Wouuu, gulshnjaajot gultaa ienaaca doma, ka shovakar un riitaa daudz jaavizinaas, lai uzrautos uz trubinjaam, un tad katru trubinju ar scotchu pieliimeet pie panelja. Un lai visu to pasaacienu padariitu jautraaaku, man nav OCTA polise uz rokas, un taa kaa ar 1. juniju nav obligaati jaavadaa, tad mentiem, ja gribees paarliecinaaties par taa esamiibu, taa buus jaapaarbauda elektroniskaa veidaa :D

    Buutu interesants savdabiigs rekords, cik reizes menti apturees un liks iepuust 24 stundaas :D
    11:18a
    Kaut kas neliimeejas kopaa. Vismaz www.db.lv raksta, ka joprojaam esot liels pieprasiijums peec jauniem dziivokljiem, kaut gan pabraukaajot pa riigu, var redzeet, ka daudzi jaunie projekti staav tukshi, un dazhi par apstaajushies pusuzcelti, piemeeram Panoramas plazas treishais tornis.

    http://www.db.lv/Default2.aspx?ArticleID=7841c867-5a88-4d76-bdfd-d3c7c534467c&open=sec
    1:05p
    1:54p
    Patreiz man shaads rezhiims: pasnaust, internets, pasnaust, internets, pasnaust, internets... :D
    2:21p
    Nu nevar buut, ka neviens neintereseejas par dziivokli 42 gadu garumaa, nu kaut vai taapeec, ka kaadam reekjini tak jaaapmaksaa!

    http://tehnika.delfi.lv/index.php?pg=202&news_id=6178
    4:53p
    Skaitiitaajs iesleegts, vienaa avaarijaa 3 bojaa gaajushie un chetri cietushie :(((((
    http://www.tvnet.lv/auto/zinas/road_safety/article.php?id=4890662
    5:46p
    Heh, peec pusnakts pa LNT divas filmas par Eiss Venturu, gan Zvēru detektīvs, gan Dabas aicinājums :)
    Savukaart pa LTV7 pirms pusnakts raada gan Vella kalpus, gan Vella kalpus velna dzirnavaas :)

    Kaa teikt, filmas iet nonstopaa :D
    7:24p
    Bljaaaviens. Ausis reizi pa reizei iztiiru, bet tagad laikam parcentos. It kaa paaris dienas atpakalj biju tiiriijis, bet tagad kreisajaa ausii bija baigi daudz sakraajies, ka nokljuva pat uz telefona peec sarunas. Nu ko, njeemu ar ausu tiiraamo, bet laikam bija tik daudz, ka uz bungaadinjas uztuumaas. Bikinj stress bija, bet tagad ar pirkstu baksot, laikam atgaaja veiksmiigi valjaa, fuuuu :)
    8:41p
    Slinkums iet no maajas aaraa, bet prasaas arbuuzu....
    9:07p
    Shausmas, es galiigi nepaziistu cilveekus, pat tos kas ir man draugos. Pie veikala mani atpazina klases biedrs, kuru nu jau kaadus gadus 14 neesmu redzeejis dziivajaa. Es vinju neatpazinu uzreiz. Njaaa, laiks skrien gan, un cilveeki arii liidzi tam...
    9:11p
    Tagad man priekshaa staav arbuuzs, labu apetiiti :)
    9:24p
    Vai latvieshu filmas ir par maz, ka shajaas dienaas raada vienas un taas pashas filmas dazhaados kanaalos dazhaados laikos? Paaris dienas atpakalj redzeeju limuziinu jaanju nakts kraasaa, shodien to raadiija 2 reizes. Shodien buus vella kalpi, un peec paaris dienaam tos raadiis cits kanaals, utt.
    9:32p
    Ehhh, ieprieksheejos 3 gadus jaanjus pavadiiju (nevis jaanjoju) Pedvaales dabas parkaa. Shogad taa arii neaizbraucu, laiks taads nepastaaviigs, kaa arii ne iisti kompaanijas ar ko aizbraukt, tev vienam cits pasaakums, te otram mugura saap, utt. :(

    Ja plaano kaadu pasaakumu, ir nopietni jaapadomaa arii par plaaniem B un C :)
    9:56p
    Shkjiet ka es sarunaajos pats ar sevi :D
    10:24p
    Njaaa, no manas maajas triis korpusiem, visvairaak liigotaaju laikam ir maneejaa korpusaa, tas ir, staavvietaa iepretim maneejam korpusam praktiski nav mashiinu. Paareejaas staavvietaas pa pilno. Tas noziimee ka maneejaa kaapnju telpa tuksha, liidz ar to vareetu buut jautra nakts. Nju ko, buus jaatur acis valjaa, mosh kaadu kaiminju paglaabshu no garnadzhiem.
    10:45p
    Ja nu kas, pa LTV7 iet Vella kalpi :)

    << Previous Day 2008/06/23
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba