ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, May 8th, 2008

    Time Event
    1:42a
    es ar, es ar :)
    Итак, Вы — Грегори Хаус
    image

    Вы — доктор Грегори Хаус. Циник и материалист, невежа и гений. Презираете условности, банальную этику, общечеловеческий здравый смысл и даже законы - в случае необходимости. Решительны и предельно рациональны. Чувство юмора на грани нервного срыва (окружающих). Вам не чужды человеческие чувства, но руководствоваться ими - увольте. Скорее всего, у приверженцев психоанализа, гуманизма, либерализма, здравого смысла или католицизма есть для вас в запасе два тома жалоб и предложений, но это не имеет совершенно никакого значения — вы живете только по своим правилам и оцениваете себя только в своих категориях.
    Пройти тест
    12:49p
    1:23p
    Shausmas cik daudz cilveeku sievasmaatee :(
    Mosh aatraak buutu bijis iet pakalj mashiinai un braukt uz spici, bet nu, eediens pasuutiits, tagad jaagaida tik.
    6:40p
    Interesanti kaadaa kastee dziivo veseliibas ministrs, ka tagad tikai uzzinaajis un ir paarsteigts, ka medikji taisaas streikot? Par to jau kuro gadu runaaa :)

    http://www.apollo.lv/portal/news/72/articles/127048
    9:37p
    Vot nesaprotu, kaapeec tik plashi jaatziimee uzvaras parkaa pasaakums, ka pat skatuvi sameeraa lielu celj? Ceru ka policija turees soliijumu, ka kontroleeshot alkohola pateerinju!!!! Lai brauc uz Maskavu svineet!!!
    9:56p
    Vot nesaprotu, kaadu maarutku peec MAximaa ieviesa express kases, ja taapat tur iestaajas cilveeki ar pilniem iepirkuma groziem??? Un stulbaakais ka vinjus arii apkalpo :(

    p.s.
    Vispaar, neatradu skaabo kreejumu apaljos traucinjos, bija tikai skaabaa kreejuma izstraadaajumi :(
    10:10p
    Shodien pusdienaas noskatiijos, kaadi ievaariijumi ir dabuunami pie pankuukaam. Pie sevis nosmeejos par zaljo gurkju ievaariijumu. Pasuutiiju pankuukas, nepasakot kaadu ievaariijumu. Nedaudz biju paarsteigts, kad atnesa ar zaljo gurkju ievaariijumu. Bailiigi nogarshoju, bet bija ok. Taada interesanta garsha, un protams arii saldena, nu kaa jau ievaariijumiem pieklaajas :)
    10:12p
    Taisu tagad vakarinjaam salaatus. Nu ljoti vienkaarshus, tikai tomaati, gurkji, saals un kreejums :)
    11:06p
    Nu koshmars pilniigaakais. Sataisiiju salaatus, lai buutu divaam reizeem. Protams apeedu vienaa reizee :(
    11:52p
    Reeciiga reklaama Miitavas alum, kur to meiteni lidina :)

    << Previous Day 2008/05/08
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba