ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, April 15th, 2008

    Time Event
    9:04a
    Aizgaaju guleet laikam pirms pusnakti, uzmodos pirms astonjiem. Neko iipashi neatceros, tik to, ka man pazvaniija no Lattelecom un prasiija lai es atvedot savu CV.
    12:11p
    Hahahaa, skalji noreecos, kad sanjeemu meilu no CV-online, ka shie nosuutiijushi manu CV uz bijusho darba vietu :D

    tagad skaidrs, kaapeec man bija sapnis, ko rakstiiju: http://klab.lv/users/pry/1286794.html
    8:26p
    Nomainiiju velosipeedam metaala dubljsargus uz plastmasas. Noskruuveeju arii bagaazhnieku, jo dubljsargs kratoties sitiisies pret bagaazhnieku. Tur jaapadomaa kaa labaak vinjus savienot. Bet nu, vispirms jadabuu uz tehnisko apkopi, lai visu paarbauda, saeeljo.
    8:50p
    Cik gan briizham sievietes brauc agresiivi. Shovakar pat viena blondaa ar zilu toyota corolla (nr. RV-1), kaa jau sieviete, laikam domaaja ka vinjai vienmeer priekshroka. Taatad, iedegoties zaljajam vinja strauji taisiija kreiso pagriezienu no Kulddiigas ielas (virzienaa no Daugavgriivas ielas) uz Slokas ielu. Es no Kuldiigas ielas (virzienaa no Melnsila ielas puses) taisiiju atteiciigi labo pagriezienu. Protams vinja noliida man pashaa priekshaa strauju nobremzeejot pirms gaajeeju paarejas, jo cilveeki vinjai patrauaceeja aciimredzot. Aciimredzot vinjai pohuj, ka dotaa vietaa priekshroka bija man, lai jau skrien. Pie naakamaas gaajeeju paarejas vinji vienkaarshi strauji nobrauca gar cilveekiem, kas gaaja paari gaajeeju paareijai. Laikam steidzaas uz kaadu draudzenju tikshanos.
    10:47p
    Naivais Ivarinjsh cer ka cenas naakotnee nekaaps. Ha, tagad palielinaas elektriibu, un lai pameegjina pieraadiit preteejo, ka cenas tagad kritiss bljadj!!!
    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/125262
    10:51p
    Interesanti, vai Merks ies pa tiesaam apstriidot Gaismas pils buuvnieciibu, ko shodien akcepteeja valdiiba? Tas vareetu buut jautrs pasaaciens :)

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/125253

    << Previous Day 2008/04/15
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba