ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, December 9th, 2007

    Time Event
    12:15a
    jau ceturksnis paari pusnaktij bet es neesmu gultinjaa, slikts puiks es gadiijies :p
    12:40a
    12:56a
    1:04a
    Huligaans un nehuligaans :)
    http://www.youtube.com/watch?v=Sq1AiSVWrxs
    1:08a
    Kas buutu, ja braaliiti un karlsonu buutu rezhiseejushi citi rezhisori :D
    http://www.youtube.com/watch?v=SNORamSIs88
    11:23a
    Mans horoskoopinjsh:
    Aizvien būtiskāka kļūst stabilitāte. Vairs nevari vienkārši dzīvot no dienas uz dienu.

    Jaa, nevar dziivot no dienas uz dienu, tagad jaadziivo no nakts uz nakti :D
    11:26a
    Sapnii maniiju, ka laukos kaut kur taisiiju iipatneeju dziljumurbumu, lai ieguutu uudenjus, ko apuudenjot zemiiti. Bet liels bija izbriins, ka no iedziitaas spices saaka naakt visaadas vesturiskas lietas, piemeeram moneetas, dazhaadas veestules un fotograafijas, kas dateetas ap 1950. gadu liidz muusdienaam, utt. Bet taas veestules nebija sveshas, bet gan gjimenes. Zemes virspusee bija ierakta tvertne, kuraa tas viss smuki kraajaas, atlika tikai kjekseet aaraa. Tachu, sho prieku izjauca kaut kaadi divi frichu virsnieki, kuri mani meegjinaaja ne ta novaakt, ne ta iespundeet. Iisaak sakot, ciiniijos ar vinjiem. Aizdomas, ka tas notika uzreiz peec kara, un tie vaacieshi veel siroja, a taas veestules sanaaca itkaa naakotnee rakstiitas. Nu nezinu kaa tur iisti galu galaa bija :)
    11:41a
    Neee nu pisdec, kaa var buuveet taadas iekaartas, kur iespeejams kljuudiities un ielaist notekuudenjus dzeramajaa uudenii? Un vispaar, kaada doma bija projekteejot iekaaartas, ka var vispaar pieljaut shaadu iespeeju????

    http://www.tvnet.lv/zinas/arzemes/article.php?id=525991
    11:52a
    12:08p
    Njaaaa, taadu kameru es gribeetu ar, bet ljoti smuki :)))
    http://www.glumbert.com/media/slowmocam
    12:14p
    Luuk ko noziimee, kad auto aiziet pa gaisu :DDD
    http://www.glumbert.com/media/carfloat
    12:21p
    Labi, mans tuuliit dosies noiisinaat laiku darbaa :)
    1:36p
    Kaut kur pa ausu galam dzirdeeju, ka daudzstaavu namu pagalmos arii buus jaamaksaa par auto staaveeshanu. Tas tipa tikshot dariits, jo luuk cilveeki kas tagad nemaksaa, esot netaisniigi pret tiem, kas tur savus auto maksas staavietaa. Aatrumaa internetaa nekur neatradu taadu info. Bet vispaar tas ir zinaamaa meeraaa absurds. Cilveekam ir briiva izveele, nemaksaat un tureet zem logiem, vai arii maksaat par staavvietu, kur itkaa nosaciiti apsargaa. Tajaas maksas staavvietaas principaa tev ir garanteeta vieta, ja esi abonents tur. Bet kas buus pagalmos? Ja buus garanteeta vieta, tad esmu ar mieru, kaut simbolisku maksu maksaat par staaveeshanu. Bet vai kaads nodroshinaas, lai kaads mudaks neaiznjem manu vietu?? Taa jau tagad praktiski gruuti nolikt auto, jo staavvietu skaits vairs neatbilst iedziivotaaju auto skaitam.
    1:48p
    Iepirku graamatinju, ko darbaa briivajos briizhos palasiit. Taa staavees uz mana galda :D


    Ievadaa gan staav rakstiits, ka sho graamatu labaak neatstaat birojaa uz galda, ja vien tas nav tava ienaidnieka galds :D
    2:41p
    info
    Imantas kultuuras namaa ir kjiniits pa leeto shodien, pulkstens chetros. Laikam raadiis multeni "Nokjert vilni". Biljete bija kaut kur lats ar kapeikaam :)

    << Previous Day 2007/12/09
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba