ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, October 19th, 2006

    Time Event
    7:37a
    Nedaudz par sievieteem :)
    Sāksim ar agresiju. Viņa ir nekontrolējama un nepārtraukti rīko scēnas. Viņa ir kļuvusi par sieviešu žurnālu upuri un feministu propagandas atbalstītāju. Viņa apgalvo: „Vīrieši mani ir turējuši važās jau gadiem ilgi, un tagad man ir visas tiesības kāpt viņiem uz galvas.” Zinot, ka viņas smadzenes nav spējīgas atšķirt emocijas no loģikas, šāda izturēšanās mudinās viņu uzvesties pavisam neizturami un stimulēs nevienam nevajadzīgu stresu mājas apstākļos.

    http://www.tvnet.lv/men/attiecibas/article.php?id=38945
    11:43a
    Auto
    Poll #11005 prioritaate
    Open to: All, results viewable to: All

    Ko izdariit vispirms?

    View Answers

    Nopirkt mashiinai jaunas ziemas riepas
    3 (100.0%)

    Uztaisiit mashiinai tehnisko apkopi
    0 (0.0%)

    12:16p
    Riita jox :)
    - Deelinj, kaapeec dziivoklii bardaks?
    - Bija tusinjsh ar draugiem.
    - A kur ir pianiina?
    - Iedevu paklausiities...


    Ar ko atshkiras itaalju mafija un ebreju mammas?
    Mafija ciinas kluseejot.
    8:42p
    Johaidii, kaapeec daudzi riepu centri straadaa tikai liidz seshiem vai septinjiem? Shovakar peec darba, niikstot daudzos sastreegumos, izvizinaajos apmeeram kaadus 60 km pa riigu, apbraukaajot riepu centrus. Protams, ka vairaaki bija jau ciet :(
    8:45p
    Laikam saacies kurinaamais laikas, visa riiga vakaraa bija duumakaa, kas radaas no sen nekurinaatiem skurstenjiem :)
    10:16p
    Ak shie razbainieki :D
    Deviņus gadus vecais Santauts, kam problēmas skolā bijušas jau iepriekšējā mācību gadā, stundas laikā piecēlies no sola, paziņojis, ka viņam "viss piegriezies", savācis mantas un devies gaitenī, kur nolamājis direktori, piekāvis jaunāku skolasbiedru, bet vēlāk atgriezies klasē, sitis klasesbiedreni un piekāvis zēnu, kas viņu mēģinājis aizstāvēt.
    Skolotājas palīdzei, kam minēto problēmu dēļ bijis uzdots Santautu īpaši uzraudzīt, nav izdevies viņu savaldīt ar vārdiem, bet lietot pret viņu fizisku spēku viņa nav iedrošinājusies, apzinoties, ka tas viņai "varētu radīt nopietnas problēmas".

    Pēc skolotājas palīdzes iejaukšanās Santauts paķēris no izlietnes malas plastilīna griežamo nazi un sācis dzīties pakaļ klasesbiedram, kas pirms tam no viņa aizstāvēja meiteni. Zēns ar lauztu un sadurtu roku patvēries direktores kabinetā, un direktore tur iebarikādējusies, bet Santauts spārdījis durvis ar kājām un draudējis "tikt galā ar visiem". Arī citi sākumskolas skolotāji ar bērniem paslēpušies klasēs.
    ...

    Turpinaajums: http://www.tvnet.lv/zinas/arzemes/article.php?id=360219

    << Previous Day 2006/10/19
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba