ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, September 19th, 2006

    Time Event
    8:15a
    Bljadj, naakamreiz kad braukshu uz darbu, jaanjem liidzi fotoaparaats. Besii araa marshrutku vadiitaaji, kuri brutaali paarkaapj noteikumus. Ljoti biezhi uz melnsila ielas, virzienaa uz aagenskalnu, ir auto rinda, un marshrutkas sho rindu apbrauc pa preteejo joslu, kura diemzheel ir tikai viena. Uzlaizhot ar taalajiem vinjam izsakot fui, tas demonstratiivi nostaajas prieksha pa vidu un plaata rokas, bljadj. Buutu kurbulis pie rokas, toch vareetu paarskaitiit vinjam zobus, rrr...
    8:29a
    Ozh peec konkurences
    Riigaa, Liepaajaa un citur Latvijaa esot paarauti Lattecom sakaru kabelji, kaa deelj nestraadaaja tirdznieciibas kompleksi un pat bankas filiaale.
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/regionos/article.php?id=324795

    Es teikshu, ka tas viss ozh peec konkurences. Tobish, kaada firma grib jaunus klientus, pie kam lielus. Tad nu luuk, noskata savu baazes punktu tuvumaa esoshos uznjeemumus, kuru noreekjinu sisteemas izmanto interneta savienojumus. Taatad, attieciigi shie veershas pie uznjeemumiem, ar piedaavaajumu pa leetaaku samaksu piesleegtties pie vinjiem, bet shie atsaka, ka sakarus vinjiem nodroshina lattelecom un tipa kvalitatiivi un labi. Arii rezerves kanaala piesleegumu visticamaak atsaka. Peec tam labu laicinju nogaida, lai nerastos aizdomas un naktii njem uz paarceert kabeljus. Lai naakotnee nebuutu probleemas ar sakariem, tad firmas buus spiestas domaat par rezerves variantiem, jo tai pashaa K-Rautai dienas diikstaave nesa gan jau ieveerojumus zaudeejumus.
    10:39a
    Labaa pretaizdziishanas metode :DDDDD
    ...
    Šī ideja tik ļoti ietekmēja Fujitsu Ten inženierus, ka viņi atrada tai labu pielietojumu. Tagad viņi līdzīgā veidā piedāvā ķert auto zagļus, kas iekļuvuši salonā. Mašīna, kurā ielīdis ļaundaris, momentāli piepildās ar kaut ko līdzīgu montāžas putām. Atliek tikai ierasties policijai un izgriezt zagli no sakaltušajām putām.
    ...

    http://www.iauto.lv/art/11031/516
    12:13p
    Kaarteejaa naudas kaashana
    Bljinn, projekts http://www.laimigiem.lv/ ir kaarteejaa afeera, kuraa driizaak daudzi patukshos savus macinjus, meegjinot nopirkt laimi, bet ko ieguus? Driizaak nelaimi, atkariibu no tiekshanos peec laimes uttt...
    2:41p
    Kaa man riebjas "virsmaiznieki"!
    6:30p
    Eh, futbolaa vietaa joprojaam straadaaju :(
    8:23p
    Beidzot maajaas :)
    9:19p
    Brrr, slinkums uztaisiit ko normaalu paaest, taadeelj eedu maizi ar kreejumu un saali :)

    << Previous Day 2006/09/19
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba