ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, September 6th, 2006

    Time Event
    6:38a
    Lidojums sapnii
    Shonakt sapnii lidoju ar gaisa balonu. Taatad, gaidiiju savu rindu, cilveeki pa porcijaam lidoja ar gaisa balonu uz vecriigu un atpakalj. Gaisa balons bija neliels, pareizaak sakot neliels grozs. Pienaaca mana kaarta, saseedamies iekshaa un celjamies gaisaa. Bet kaut kaadu maarutku peec mani saaka vilkt aaraa no gaisa balona un augshu. Vai taas bija gaisa straumes vai mans svars nezinu. Nojauzdams ka slikti buus, aptinu virvi (kas iet no groza uz balonu) ap roku, un kad jau gandriiz biju araa no grozu, tad veel apmetu virvi ap kaajaam. Tan nu veicaam nolaishanos. Izjuutas bija vienkaarshi feinas un reaalas.
    Jaacer, ka es nelidinaajos virs gultas :DDD
    6:51a
    Labriit
    Riits, pusmurgaini sapnji, jaadodas uz darbu, acis liip ciet. Jaagaida shodien alga, taadeelj ieskatiijos interneta bankaa. Konta staavoklis bija izmaniijies tikai drusscinj, sirds jau saaka drebeet, par to ka darbs buus uzmetis :D
    Ieskatiijos dziljaak, un, Yeaaaaaaa, man valsts atmaksaajusi atpakalj 59.07 Ls par iedziivotaaju ienaakuma nodoklja paarmaksu, uzreiz miegs paargaaja :))))
    8:10a
    Shausmas, kaa struktuuras savaa starpaa pleeshas :DDDD
    Valsts robežsardzes (VR) priekšnieks ģenerālis Gunārs Dāboliņš personīgi izteicis nosodījumu policistam, kas, pildot savu pienākumu, reida laikā aizturēja piedzērušos robežsargu.

    http://apollo.lv/portal/news/articles/82143
    8:24a
    Labs uzmetiens :D
    Ir 10 veidu cilvēki: tie, kuri saprot bināro kodu, un tie, kuri nesaprot.
    9:01a
    Kombains zobiem :D
    Lai varētu izmantot ES struktūrfondu naudu, viņš nodibināja firmu N. Lazdiņš & Partenri. Atrada uzņēmumu, kas ir gatavs ražot viņa izgudrojumu, potenciālo investoru un pat noieta tirgu. Viņa izgudrotajā zobu sukā savienotas sešas līdz šim atsevišķi nopērkamas lietas: zobu suka, pastas tūbiņa, zobu diegs, zobu bakstāmie, glāzīte un futrālis. Jaunās zobu sukas priekšrocība ir tā, kā tā ir kompakta, tātad ērti izmantojama, piemēram, ceļojumos, kā arī tas, ka tā savienojama ar jebkuru zobu pastu.
    ...


    http://www.financenet.lv/zinas/latvija/article.php?id=75808
    12:54p
    Virstundas :D
    Poll #10720 darbs
    Open to: All, results viewable to: All

    Ja atnaak aatraak uz darbu straadaat, vai taa arii ir virstunda?

    View Answers

    Jaa
    3 (42.9%)

    Nee
    4 (57.1%)

    Ja nee, tad kas tad tas ir?

    8:09p
    Pae eeshanu
    Shausmas, un taa vienmeer, [info]kreiza pamanaas uzspraagt par siikumiem :)))
    http://klab.lv/users/kreiza/353616.html

    Atkaartoshu veelreiz, nav taa, ka eedu visu peec kartas, neeesmu jau taads cuuka, kas nesmaadee neko :DDDDD
    Varu pateikt, ka esmu juutiigs uz vairaakaam vielaam, jeb pareizaak sakot, man negarsho taas. Un tie ir dazhaadi zhelantiini, oliives, majoneezes, sarkanie (dzeltenie) pipari, atsevishkjas garshvielas, kjirbji, kabachi, baklazhaani, avokado utt., nesaakshu uzskaitiit visas eedamaas lietas tagad te :)

    Ljoti garsho maizes zupa un saldeejums, protams frii kartupeliishi cepti ar ciisinjiem :)
    10:19p
    ES baldjeju no shii vakara Dombura raidiijuma :DDD

    Gadiijumaa kaads neieraksta digitaalajaa formaataa sho raidiijumu? Labpraat veel 3 reizes noskatiitos, gandriiz kaa komeedija :)))
    10:36p
    Iz dombura raidiijuma par Valsts policiju
    Shovakar bija ljoti interesants raidiijumas par un ap Valsts policiju, tika aizskartas pat dazhu amatpersonu privaataa dziive :)
    Raidiijumaa izskaneeja dazhi interesanti fakti:
    1) Iekshlietu ministrijaa daudzus iepirkumu konkursus vada, vai tajos piedalaas Valters Jaundzheikars, kas izraadas ir Iekshlietu ministra braaleens. Tiesa, to principaa var uzskatiit par nebuutisku faktu, jo vinjsh jau sen straadaajot ministrijaa;
    2) Uz apstiprinaajumu valdiibaa gaida paarstraadaatais konkurss (vai liigums) par transportliidzeklju iegaadi operatiivajaa liizingaa valsts policijai. Un tur ir taadas astronomiskas cenas, ka izdeviigaak buutu pirkt taas mashiinas, tobish, tiek reekjinaats, ka viena mashiina meenesii izmaksaas ~1000 Ls!!! Var jau teikt ka tur ir iekljauts servisss, bet atvainojiet, kaa tad ir jaalauzh mashiina, lai katru meenesi detaljaas izteereetu gandriiz 1000 Ls???
    3) Principaa no sarunas izrieteeja, ka nesaskanjas ministrijaa ar policijas vadiibu saakaas deelj shii pasha konkursa pirmo variantu. Tobish, valsts policija bija sagatavojusi kokursam specifikaacijas, ar taadaam un taadaam mashiinaam, bet, ministrijaa, shis pats Valters Jaundzheikars pateica, ka policijas sastaadiitaas specenes neder, un nolika priekshaa gatavu savu speceni par vienveidiiga transportiilidzeklju iegaadi (aciimredzot bija ieintereseets vai pareizaak sakot, tika motiveets, bet to lai skaidro tiesiibsargaajoshaas iestaades). Protams, viena valsts policijas amatpersona atteicaas parasktiit shaadu specifikaaciju. Kaa rezultaataa, pret vinju saakaas represijas, saaka vinju pastaaviigi uzraudziit, ievaakt informaaciju uttt.
    4) Par cik ministrijai bija radies konflikts arii ar bijusho gjeeraali Rekshju, tad no NATO sanaaksmes atbildiigaa preses sekretaara amata tika patriekta Rekshnja sieva Ieva Zviidre.
    5) Ministrs Jaundzhekairs grib Zashirinska vietaa ielikt Riigaspilseetas galvenaas policijas paarvaldes priekshnieku Andri Dzeni, kursh, kaa izraadas, naak no tiem pashiem laukiem, no kuriem pats ministrs.

    Iisaak sakot, tur bija daudz interesantu faktu, protams bija arii daudz vaardu apmainjas kaujas starp ministru un jaunaa laika paarstaavi Lindu Muurnieci :DDD
    11:08p
    Domburs
    Poll #10723 domburs
    Open to: All, results viewable to: All

    Vai Domburam labi sanaak uzkurinaat? :)

    View Answers

    Jaa
    5 (71.4%)

    Nee
    2 (28.6%)

    Kaapeec?

    << Previous Day 2006/09/06
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba