ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, August 30th, 2006

    Time Event
    9:01a
    Hmmmm, tiiri vai pasmieties gribaas par ideju uzstaadiit celja ziimes, ka ieteicamais braukshanas aatrums ir 30 km/h. Vai tie kas to izdomaaja, tieshaam cer, ka tie daudzie autobrauceeji, kas neieveero maksimaalo atljauto braukshanas aatrumu, tagad peekshnji saaks ieveerot ieteicamo braukshanas aatrumu?
    9:15a
    Skarba naakotnes viizija...
    Latvija kopumā (t.i., ne tikai Latvijas valsts) aizņemas miljardu latu gadā, lai uzturētu pašreizējo patēriņa līmeni. Iedzīvotāju uzkrājumu konfiskācija būs reālākais ceļš, lai šos parādus kaut daļēji nosegtu.

    http://www.apollo.lv/portal/news/74/articles/81553
    1:43p
    Kaa tur bija tas teiciens: "сила ест - ума не надо" :DDD

    Kuldīgā nozog bankomātu
    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/81590
    4:33p
    1. septembrii Valmieraa notiek ugunjoshanas festivaals.

    http://www.petarde.lv/indexlv.html
    6:13p
    Bljaaviens, tik nesakiet ka atkal sakritiiba, ka augsta amatpersona kljuust slims, tad kad apspriezh vinja naakotni.

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/81637
    7:23p
    Ui kur mazs miiljs jauks delfiininjsh :DDD
    Satracināts delfīns jau vairākas nedēļas terorizē Francijas Atlantijas okeāna piekrasti, uzbrūkot laivām un iegāžot ūdenī zvejniekus. Par Žanu Flošu iesauktais delfīns iznīcinājis airu laivas, apgāzis zvejas laivas, sabojājis dzinējus un sapiņķerējis enkuru auklas.
    http://www.apollo.lv/portal/news/1843/articles/81633
    8:17p
    Aaarpraac! Driiz nevarees futbolu speeleet! Katru dienu kaut kur uzspraagst bumba. Buus jaapaarorienteejas uz hokeju. Kaut kaa nav dzirdeets, ka spraagtu shaibas :DDD
    9:28p
    Nu kaa lai nesmejas par shaadiem izgaajieniem?
    Rīgas domes deputātam Igoram Pimenovam (SC) būs jāsniedz informācija pašvaldības Pilsētas īpašuma un privatizācijas lietu komitejai par katru no aptuveni 24 000 brīvajiem pašvaldības īpašumiem, kādēļ viņš vēlas tos privatizēt.

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/article.php?id=15388205


    Un veeel, pa TV Kriminaalpolicijas priekshnieks saciijam, ka no GVVA izveegusho notvert paliidzeejushi nokjert muusdienas tehnologjijas, tipa GPS iekaartas un kaaadas veel tur mobilaas monitoreeshanas ieaartas. Vareetu padomaat, ka atrodoties Riigaa, vinji redzeeja kas notiek Olaines daarzinjos, kur vinju nokjeera. A varbuut Latvijaa ieslodziitajiem pakaljaa saakushi ieshuut GPS raidiitaajus?!

    << Previous Day 2006/08/30
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba