ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, July 28th, 2006

    Time Event
    12:26p
    Pleeshu ka patreiz es veleenas :)
    1:33p
    Jaunaa viljnja apmekleetaaji ir CUUKAS!
    Un i nemeegjiniet pieraadiit preteejo. Juurmalaa koncertzaales apkaartne un pludmalee esot atkriitumu juura, un juurmalas ATU nespeejot tikt galaa ar to. Taapat tagad tiekot saukti paliigaa riigas policijas vieniibas kaartiibas nodroshinaashanai diskoteekai, uz kuru plaanojot ierasties 20k cilveeku. Taapat vieteejiem iedziivotaajiem droshiibas apsveerumu deelj iesakot neatstaat maajas. Peldvietaas ar 40 glaabeejiem nepietikshot, lai nakts laikaa uzraudziitu pludmali.

    Iisaak sakot, Juurmala uz vairaakaam dienaam buus kaa izvarota :(

    Taapeec, ja riit braukshu peldeeties, tad tikai aiz juurmalas, uz apshuciema pusi...
    6:46p
    Blj.....
    Nupat paarados maajaas. Taa kaa bija piektdienas vakars, plus Juurmaalaa diskoteeka, uz kuru noteikti pluust baigaas masas, tad no laukiem nemaz neriskeeju braukt caur Riigu, jo pa radio jau teica, ka visi tilti ciet, tipa korkji. Taadeelj braucu pa Riigas apvedcelju. Bet! Pirms Riigas HES saakaas citi suudi, tur taisa HES pievadcelju rekonstrukciju, taadeelj vienaa posmaa laizh mashiinas tikai pa vienu joslu, kaa rezultaataa traapiijos uz sarkano gaismu. Priekshaa bija baigaa auto rinda, nu ko, atlika veerot priekshaa esoshajaa golfinjaa rudmati un gaidiit zaljo gaismu. Kaadas 10 min nostaaveeju un beidzot saaka rinda kusteet. Nu taa veiksmiigi tiku paari HESam, un taalaak jau bija spljaaviens liidz Jelgavas shosejai utt.
    8:29p
    Pie Riigas apvedcelja, posmaa no Jelgavas shosejas liidz bauskas shosejai, bija noraade uz apdziivotu vietu - "Laimes pļavas 1.5km" :DDD
    11:42p
    :)
    Arlabunakti visiem, lai labi guljaas un odi nekozh :)))
    11:43p
    Ak jaa, noriita pamodos bljaujot, jo man uzbruka laacis, bet labi ka neviens nedzirdeeja :DDDD

    << Previous Day 2006/07/28
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba