ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, June 16th, 2006

    Time Event
    6:25a
    Labriit
    Vilcienu miinuss - esi piesastiits konkreetam laikam. Piemeram kaa tagad es, 15 minuutees bija jaaizkapj no gultas, jaapachuraa, jaaizmazgaa galva, jaaapgjeerbas, jaaizskrien liidz stacijai, jaanopeerk biljete un jaaielec vilcienaa. Man tas izdevaas :)
    8:42a
    Kaa leishi okupeeja dalju latvijas :)
    Fragments:
    Latvijā šajā laikā bija aptuveni 4000 lietuviešu karavīru, kas pilnīgi kontrolēja stāvokli teritorijā ar samērā latviskiem Ilūkstes apriņķa pagastiem. Turklāt lietuviešu karaspēks lēnām, bet noteikti paplašināja kontrolēto teritoriju, pakāpeniski virzoties uz ziemeļiem un padzenot no ieņemtās teritorijas Latvijas varas iestādes. Savukārt Latvijas armija jau kopš 1919. gada ieņēma pārsvarā lietuvisko Palangu. Turpinājās sīkas abpusējas konfliktsituācijas ar otras puses pilsoņu terorizēšanu, vilcienu aizturēšanu u. tml.
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/article.php?id=244461
    11:02a
    Labu apetiiti
    Nupat pasuutiiju pusdienaas eedienu ar nosaukumu: "Vinnija puuka ieguldiijums ciinjaa ar lopu nagu seergu" :D

    upd.
    Mmmm kur garshiigs bija siventijsh, tik zhell ka mazinjsh...
    12:03p
    Par riitdienu
    Riit kaujaa ies karsti, sola ash +23...+26 graadus :)
    [info]kreiza vakar redzeeja kaujas paraugdemonstreejumus, teiksim taa, vinjai saceelaas mati uz galvas :DDDD
    6:33p
    jox iz TVNET
    Vecim sanākušas šādas tādas problēmas ar sešpadsmitgadīgu blondīni un policiju. Viņš nekavējoties vēršas pie sava advokāta: - Ja tu vinnēsi šo lietu, es tev samaksāšu tūkstoš dolārus. - Labi, tikai atrodi lieciniekus! Starp saviem paziņām vecis atrada sev lieciniekus, divus alkoholiķus un vienu jukušu veceni. Liecinieki tiesā izstāstīja vajadzīgo, un vecis vinnēja tiesas prāvu. Pēc tiesas advokāts vēršas pie veča: - Es vinnēju tavu lietu, kā būs ar tiem tūkstoš dolāriem? - Labi, tikai atrodi lieciniekus...



    Maziņa meitenīte jautā mammai: - Mammu, vai sāp, kad pirmo reizi mīlējas? - Māmiņa, apstulbusi par tādu jautājumu, atbild: - Es nezinu, bet kas par lietu? - Ak tā, viss skaidrs - tu mani adoptēji!



    - Kas kopīgs politiķiem un spermatozoīdiem? - Gan vieniem, gan otriem ir tikai viena iespēja no tūkstoša kļūt par cilvēku.
    9:21p
    Labvakar
    Taak, pec darba gribeeju pamekleet lietoto apgjeerbu veikalus. Man zinaamie atradaas daugavas otraa, bet uz turieni dziities negribeeju, taadeelj mekleeju shajaa daugavas pusee, tobish paardaugavas pusee. Braucot ar auto nav viegli tos pamaniit. Peedeejais meegjinaajums bija Ziepniekkalns, jo teoreetiski tur taadiem ar jaabuut, jo siiko veikalinju tur pa pilno. Taadeelj noliku mashiinu staavvietaa un saaku apstaigaat ziepniekkalnu ar kaajaam. Bljin kur liels miests. Bet taa arii neatradu. Braucu taalaak. Iebraucu maksimaa, un tur dabuuju forshas bikses, man prieks :)))

    Kaarteejo reizi apstiprinaajaas fakts, ka pieriigas ciemu benziintanki (DINAZ) suukaa. Nostaaveeju 5 min ar pistoli baakaa, liidz pamaniiju uzrakstu, ka peec 19:30 tikai ar priekshaapmaksu, bljin:(

    Tagad cepu kartupeliishus ar ciisinjiem. Piedzershu kefiiru un peec tam uzeediishu arbuuzu :)

    << Previous Day 2006/06/16
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba