ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, May 30th, 2006

    Time Event
    6:36p
    Programmētāju medības
    Programmētāju medības

    Apstākļos, kad visā pasaulē programmētāji kā suga vai nu izmirst, vai arī nav vēl saradušies pietiekamā daudzumā, tie nedaudzie eksemplāri, kas vēl brīvi ganās apkārt, ne mazākajā mērā nav cerību, ka šī suga varētu turpināt eksistēt bez gudru prātu iejaukšanās.
    turpinājums... )
    7:50p
    Riita kritiens
    No riita staavot nosaciitaa korkjii, spoguljos redzeeju interesantu skatu. Uz divvirzienu ielas, kur katraa virzienaa pa vienai joslai, vienaa virzienaa staaveeja mashiinas, erii es. Netaalu aiz maniim staaveeju businjsh, kam blakus pa preteejo joslu piebrauca viens ar moci. Par cik vinjam pretii brauca mashiina, tad vinjsh meegjinaaja apstaaties peec iespeejam tuvaak businja saaniem. Mashiina pabrauca garaam, bet vinjam laikam kaut kas miseejaas ar liidzsvaru. Par cik vinjam labaa pusee nebija vietas kur sagaazties, jo tur bija businjsh, vinjsh njeema un apgaazaas uz kreisajiem saaniem ar "dailju" kritienu. Labi ka pretii nebrauca veel kaadas mashiinas. Secinaajums, pirms juus seezhaties uz taadiem zirgiem, paarliecinieties, ka esat speejiigs vinju notureet :D
    10:07p
    Situācija Latvijas ekonomikā ir diezgan bīstama
    Speciaalisti apgalvojot, ka lenaam paarkarst Latvijas ekonomika. Teiksim taa, pirmajiem pie olaam jaakjeras pie firmaam, kas no papaklj sviezh preces uz krediita, sevishkji mashiinas. Tie 0% pirmaas iemaksas ir kaa aakjis luupaa cilveekiem lai panjemtu krediitus daudz nedomaajot.

    http://www.financenet.lv/zinas/latvija/article.php?id=53512

    Ja taa labi padomaa, tad zinaamaa meeraa arii es esmu paarshaavis paar striipu, par auto pirmajaa iemaksaa maksaajot tikai 5%, bet nu, bija izdeviiga cena, kaa arii nepietiekoshi resursi. Labaak buutu bijis pagaidiijis liidz jaanjiem un tad vareetu iemaksaat varbuut pat 20% lielu pirmo iemaksu vai atrastu veel labaaku auto :(
    10:46p
    Latviski gruuti paartulkot :D
    У студента закончились деньги. Пришел он на почту отправить родителям телеграмму, а хватает только на одно слово. Он написал: "Пятидесятирублируйте"

    << Previous Day 2006/05/30
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba