ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, May 24th, 2006

    Time Event
    8:58a
    Upgrade
    Vareetu buut cilveekam sleedziitis ar staavokljiem guleet un neguleet. Iedomaajieties, juus gribas agri celties, piemeeram pulkstens 6:00, nozvana pulkstens un juus ierubijiet sleedziiti poziicijaa neguleet, un vairs nenaak miegs. Tad vairs nevajadzeetu stundu vaartiities gultaa, kameer beidzot izvelies aaraa:)
    6:33p
    Iz draugiem.lv
    Interesants teksts draugiem.lv profilaa vienai meitenei sadaljaa "Par mani":
    Esmu vispusēji izglītota neliete - tipa kriminālā. Trīskārtēja atraitne, kas
    meklē ceturto vīru - drīkst būt jaunāks. Vispār esmu satriecoša sieviete, kas meklē vīrieti, kuru satriekt. Ieteicams. lai kārtējais vīrietis būtu ar atstarotāju un mazdārziņu:)))))))


    Un kaadas jums domas par vinjas? :D
    8:24p
    Īrijā būs ceļa zīmes latviešu valodā
    Īrijas lielākā opozīcijas partija uzstāj, ka piepilsētu līkumaino ceļu malās jāuzstāda ceļa zīmes latviešu, kā arī krievu un poļu valodā, lai aizmāršīgajiem ieceļotājiem no Austrumeiropas valstīm lieku reizi atgādinātu, ka šeit kustība notiek pa ceļa kreiso pusi un alkoholisko dzērienu lietošana, atrodoties pie stūres, ir aizliegta.
    http://www.tvnet.lv/auto/zinas/road_safety/article.php?id=4754721

    Ceļa zīme manā skatījumā... )
    8:48p
    ???
    Nevaru saprast, skatoties draugiem.lv top balsoshanas bildes, uz vienu sievieti saaka staaveet (gandriiz) no uzbudinaashanaas vai no shausmaam, nu tipa kad zosaada metas, tik shoreiz reagjeeja cita kjermenja dalja :D
    10:07p
    Goblina komentaari par filmu - "The Davinci Code"
    Дмитрий Пучков ("Гоблин"), Москва
    Брауновское движение

    Основная причина успеха фильма "Код да Винчи" - в поголовном невежестве. Человек образованный, он мало-мальски знаком с Евангелиями, с историей западной Европы. Через это потуги гражданина Брауна воспринимают как жалкие инсинуации на тему
    turpinājums... )

    << Previous Day 2006/05/24
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba