ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, April 22nd, 2006

    Time Event
    7:15a
    Aaaa
    Acis llip ciet, bet jaameegjina atmosties, jaameegjina kaut ko ieest un prom uz riigu maaciities...
    4:45p
    Vel lidz 18 varat paspet
    Kjipsala ljoti interesanta izstade un pats galvenais daudz degustaaciju :)
    7:56p
    Bljin

    Which country should you REALLY be living in?

    The Republic of China

    You belong in China sowing the seeds of global communism. For now, you lay low. Quietly. Like a tiger. But soon, you know your time will come and you'll have a job to do. For now, you are content enjoying the rice, listening to your rulers warp your mind and sipping all the tea in China.

    Personality Test Results

    Click Here to Take This Quiz
    Brought to you by YouThink.com quizzes and personality tests.

    9:47p
    Iz izstaades
    Taaak, shodien pabiju izstaadee - Latvijas regjionaalaa attistiiba. Teiksim taaa, parasti tik ilgi nemeedzu tuseet izstaadees, bet shoreiz laikam kaadas 3h sanaaca. Savaacos ljoti daudz deriigas "makulatuuras" ar informaaciju par latvijas pilseetaam, novadiem, tuurisma objektiem utt. Labi ka vairaakos stendos bija dabuujami arii maisinji, kuros salikt materiaalu. Atliek tikai sashkjirot un atlasiit lietderiigo. Bez tam izstaade bija baaztin piebaazta ar dazhaadaam degustaacijaam. Vareeja labi daudz paeest maizi, desu, galju, dzeervenes, medu utt. Netruuka arii dzeerieni. Ljoti patikaas, ka shausmiigi daudziem bija konfektes gotinjas. Bija pat gotinjas ar aizkraukles pilseetu virsuu, tiesa, gatavotas gulbenee :D

    Katraa gadiijumaa raadaas ideja, ka vareetu izplaanot interesantu tuurisma marshrutu pa latviju un to izbraukaat ar auto, iespeejams juulija meenesii. Tikai laikam labaak kaadaa lielaakaa kompaanijaa, nevis divi cilveeeki vien:)

    << Previous Day 2006/04/22
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba