ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, April 19th, 2006

    Time Event
    8:59a
    9:06a
    10:58a
    Sapnis
    Sapnii redzeeju, kaa kaut kur riigas centraa veelu vakaraa nogaazhas aviolaineris un uzspraagst...
    11:14a
    Apkopeeju kari :D
    "Abas sievietes pēdējā laikā konfliktējušas vairākkārt, piemēram, viena apkopēja iztīrīja tualeti, bet otra apzināti atgrieza ūdenskrānu, tāpēc tualetes telpas pludoja. Apkopējai atklājot vainīgo un taujājot, kādēļ tā tiek darīts, cietušajai - 1947.gadā dzimušai sievietei - otra apkopēja iesita ar slotu pa galvu, salaužot slotu," laikraksta stāstījis policijas pārstāvis Zigurds Safranovičs.

    http://www.delfi.lv/news/national/criminal/article.php?id=14209227
    2:29p
    Uaaaaaa
    Gribu maaajaaass....
    4:08p
    LatTeleKom
    Shodien savajadzeejaas nopirkt lattelekom telekarti. Izraadas, ka kioskaa nebija mazaaku nominaalu pa 5 Ls. Bet nu tomeer nopirku. Bikinj maanija bija:)) Kaa arii var lieti nodereet, kad mobilais izlaadeejies, bet pazvaniit vajag, protams, pie nosaciijuma ka zinu numuru uz kuru vajag piezvaniit :D
    6:39p
    none
    Sildu kaapostu zupu, jaanogjeerbjas, jaatvelk elpa, jaapaeed un jaasaak shtukot ko vienam iesaakt dariit. Teoreetiski meegjinaashu maaciities.
    7:28p
    Iz Ainas shova
    Tur runaaja rezhisors Valdis Luurinsh (vai kaa vinju tur pareizi sauca). Vinjsh ir preceejies 3 reizes, pie kam katra naakamaa bija jaunaaka par ieprieksheejo. Un peec treshaas reizes vecaakaa meita vinju briidinaajusi: "Tikliidz tu apreceesi jaunaaku sievieti par mani, tad es zinaashu ka tev ir aizbraucis jumts!" :D
    7:46p
    jox
    Fizkultuuras stundaa:
    - Taak, puishi, kas no jums piipee? Nemelot! Nu... Taatad, tu un tu... Skaidrs, taatad: es ar jums papiipeeshu, paareejie - piecus apljus apkaart stadionam.
    8:07p
    8:44p
    Sasodiits
    Nupat apeedu sasodiiti skaabu greipfruutu. Man ir sasodiits slinkums. Kaa sasodiits esmu viens shai istabaa. Man ir sasodiiti daudz darbinju kas jaaizdara, gan maajai, gan darbam, gan universitaatei. Kaapeec sasodiits ar aaaraa ir akuuts laika truukums? Sasodiitie sastreegumi besiija shodien aaraa, tikai taapeec ka dazhi sasodiitie bija sasodiiti neuzmaniigi. Toties no darba liidz kreivijas veestnieciibai pusdienlaikaa sasodiiti aatri tiku ar trolejbusu:) Bljaaaviens, kaapeec mani pievilk shii sasodiitaa ciba? Ehhh, esmu viens sasodiiti pretruniigs cilveeks :D
    8:54p
    Super izraade, ash sagribeejaas:)))
    Šī būs neparasta un Latvijā līdz šim nebijusi teātra izrāde, jo notiks autobusā, kas kopā ar skatītājiem un aktieriem dosies ceļojumā pa Rīgas pilsētu un tās vēsturi, atklājot lietas, kuru parasti nav tūrisma informācijas ceļvežos.

    http://www.studentnet.lv/teatris/article.php?id=38186

    ir divu veidu biljetes - pa 6 un pa 7 ls :(
    http://www.bilesuparadize.lv/events/runa_riga
    9:24p
    Tiem kas nevar aizmigt
    Saakas raidiijums 'Kas notiek Latvijā?'. Shiisdienas teema - "par Nacionālo attīstības plānu". Pats galvenais, tur uzstaasies labais antropologs - Roberts Ķīlis. Ljoti interesanti vinju vienmeer klausiities:)))))))

    upd.
    Roberta Ķīļa frāzes:
    Lūzerstratēģija
    Latvijas eksportu nodeeveeja par "Straumeenu Marksisms" :D
    10:10p
    jox
    Saruna trolejbusaa:
    - Kaa nokljuut Stabu ielaa?
    - Taa, sekojiet man - izkaapiet vienu pieturu aatraak.
    11:09p
    Mediciina
    Opaaa, sabijos klausoties Daavida shovu. Teema - veezis utml. Uzstaajaas onkologje ar 45 gadu staazhu. Vinja iesaaka par dzimumziimiiteem un kaarpinjaam. Respektiivi ilgu laiku var buut ok, bet tad peekshnji no tiem var rasties smags, gruuti aarsteejams veezis, un iesaka izmantot mikroanaliizes.
    Man ir gan dzimumziime paliela uz rokas, gan kaarpinja uz kakla, tieshaam ash bail palika :(


    Jaacer ka naktii guleeshu mieriigi:)


    upd.
    Drausmas, ko tik vinja nestaasta, aarpraac, laabaak par kaadu shausmeni...

    << Previous Day 2006/04/19
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba