ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, April 12th, 2006

    Time Event
    11:40a
    Makshkjernieki uzspridzina vilcienu :D
    Krievijā makšķernieki vilcienā ir nejauši uzspridzinājuši sprāgstvielas, ko bija paredzēts izmantot, lai apdullinātu zivis, informē ārvalstu prese.

    Krievijā šāds makšķerēšanas veids ir nelegāls, taču ļoti izplatīts. Sprādziena brīdī zivis tiek apdullinātas, paceļas pie ūdens virsmas un var tikt izmakšķerētas no ūdens bez jebkādas piepūles, raksta "Ananova".


    http://www.delfi.lv/news/world/other_events/article.php?id=14155807
    11:56a
    jox (kr. valodaa)
    Говорят, японцы так проверяют свои внедорожники на герметичность - запирают в машине кошку на одну ночь. Если кошка задохнулась - машина герметична. На Ульяновском автозаводе узнали про этот способ, решили проверить. Заперли кошку в УАЗе. Наутро кошки там не было - ОНА УБЕЖАЛА
    12:03p
    Vaaaks :DDD
    Lietuvā kopā ar gājputniem atlidojis arī pelikāns

    Lietuvā Alītas rajona iedzīvotājus pārsteidzis neparasts viesis no dienvidiem - līdz ar stārķiem no siltajām zemēm ir atlidojis pelikāns.

    http://www.delfi.lv/news/world/baltics/article.php?id=14156293
    6:40p
    Piipmanji bljin
    Baaac, ja tie piipmanji grib indeeties, lai indeejas pilniigi nosleegtaa telpaa bez gaisa ventilaacijas, nevis kur pagadaas. Tagad kaarteejo reizi, ljoti iespeejams ka deelj taadiem, dega kaarteejaa zaale shosejas celjmalaa. Tur daudz nevajag, lai pa auto loga izsviests smeekjis aizdedzinaatu peerno zaali. Zheeli bij noskatiities, ka no pagasta brauca vecaa ZIL markas ugunsdzeeseejmashiina, kanpi braukdama ar aatrumu 60-70 km/h uz kuulas degshanas vietu:(
    8:24p
    8:55p
    Veel dazhi bilzhuki:)))
    ... )
    9:02p
    Slinkums atkal uzvareeja :D
    Bija izveele, panjemt rokaa maacibu liidzekljus vai nee. Izdomaaju apskatiities lekciju sarakstu internetaa. Izraadas, kas sestdien man tomeer lekcijas atceltas. Yipiiiii :)))
    9:32p
    Labais :D
    Stundu saraksts... )
    10:08p
    Niekojos ar fotoaparaatu...

    << Previous Day 2006/04/12
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba