ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, April 6th, 2006

    Time Event
    8:37a
    Pavasaris
    Laikam ir iestaajies pavasaris, jo uz Jelgavas shosejas videejais transportliidzeklju aatrums, pareizaak sakot, ljoti daudzi brauc ar aatrumu 120-130 km/h :( Un kas buus vasaraa?
    Var jau atrunaaties ka ar jaunaam mashiinaam var braukt droshi, bet noteikumi ir un paliek noteikumi!


    updt.
    Njaaa, jau ir notikushi vairaaki CSN, deelj slidenaam brauktuveem. Netaalu no salaspils ash triis negadiijumi, pie kam vienaa no tiem apgaazies autobuss ar 15 gadiigiem baltkrievu hokejistiem :(
    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/71647
    11:59a
    Ieberzos:(
    Bljin, gribu apmaksaat LMT reekjinu, bet aizmirsu paroli, lai tiktu iekshaa http://manslmt.lv . Tur ir iespeeja dabuut paroli, bet tad ir paraleeli telefona numuram, jaaieziimee viens no jautaajumiem un jaauzraksta atbilde. Protams ka neatceros ne jautaajumu, ne atbildi :(((
    10:05p
    Izvirtulis
    Tikko paarados no riigas, biju uz filmu "Izvirtulis". Bikinj garlaiciiga filma, bet briinums ka neaizmigu. Attieciibaa uz izvirtiibaam? Bija maz, bet varbuut ar izsmalcinaatiibu. Dazhbriid varbuut asaru gribeejaas noraust. Iisaak sakot, shaaas filmas tomeer skatos reti.
    11:29p
    Lipmans
    «Noteikumi būs ļoti stingri un cits alkohols hallēs netiks tirgots,» uzsvēra Lipmans.

    Viņš arī norādīja, ka hallēs esošie apsardzes darbinieki rūpīgi sekos līdz skatītāju patērētajam alus apjomam, lai nepieļautu iespējamas nekārtības.


    Interesanti kaa apsardze noteikts pateereeto alu daudzumu? Kopeeji? Vai individuaalis uz deguna? Piemeeram, tu nopeerc vienu bundzhinju un tev ziimogu uz sejas uzspiezh vai?

    << Previous Day 2006/04/06
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba