ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, March 29th, 2006

    Time Event
    7:35a
    jox
    Kaa padariit viirieti gultaaa nevaldaamu?
    Atnjemt vinjam TV pulti...
    8:54a
    Labriit
    Braucot uz darbu, klausiijos Apocalyptia dziesminjas, taas tur, kuras ir klasisko dziesmu aranzheejumi . Peec tam klausiijos vienkaarshi radio, kursh nezin kaapeec likaas ka skan klusi ,kaa arii bikinj ausis saap :)
    12:21p
    Labs jox :D
    Satiekas vairāki biezie. Protams, katram līdzi miesassargi, tādi kā divdurvju skapji, bet vienam miesassargs gandrīz divreiz mazāks un tievāks par pašu ietekmīgo vīru. Visi ietekmīgie vīri noskatās uz necilo vīreli un jautā tā saimniekam: - Kas tas tāds? - Mans miesassargs. - Viņš ir Austrumu cīņu speciālists? - Nē, viņš vispār kauties neprot. - Tad viņš ir precīzs snaiperis? - Nē, viņš pat bisi nav rokās turējis. - Kāpēc tad tu tādu gnīdu vazā līdzi? - Tas ir pavisam vienkārši. Šis man ir jau ceturtais miesassargs, parasti visi uzbrucēji un killeri mani jauc ar viņu...
    8:24p
    Boulings
    Njaaaa, 3 stundas meetaat boulinga bumbu, pie kam peedeejo pusotru stundu uzreiz divos celinjos nav joka lieka. Pagaidaam pirksti izskataaas veel dziiviigi:)
    8:25p
    Auto
    Rrrr, gandriiz vai uzvaariiju motoru shajaa siltajaa laikaa (+15 graadi). Braucu sastreegumaa saakot ar vanshu tiltu. Uz chaka ielas aciis iekrita meerpanelii sarkans uzraksts STOP. Ups, pirmaa doma ka karteris paarsists kaut kur, lai gan neatceros ka taa buutu bijis. Paskatos zemaak. Fuuu, eeljas liimenis ok, bet motora indikators sarkans. Pabiidu acis uz augshu - njaaa, temperatuura gandriiz maksimaalaa. Saaku domaat kur apstaaties, korkjii nebuutu praata darbs.

    Paarbraucu paari laachpleesha ielai un apstaajos uz ietves zem ziimes apstaaties un staaveet aizliegts. Pofig, ja ir tehniskas probleemas, tad driikst, tikai jaaiesleedz avaarijas gaismas un jaaizliek avaarijas ziime. Par cik apstaajos uz ietves (pietiekoshi plata), tad ziimi neizliku. Mekleejam probleemu. Ir aizdomas uz ventilatoru, kursh nebija nostraadaajis, saaku graabstities gar kontaktiem, tad tas peekshnji saaka straadaat. Gandriiz vai pirkstus ieraava iekshaa. Skaidrs, kameer bija ziema un sameeraa zema temperatuura, kaa arii nav bijis naacies seedeet korkjii, tad vienkaarshi kontakti, pa kuriem bija kaadreiz pluudusi straava, bija paspeejushi nedaudz apsuubeet. Ok, notiiriijaam un braucu taalaak. Labi ka taa:))
    9:22p
    labais pasaakums:)))
    Sestdien, 1.aprīlī, grilbārā «Bruno» Liepājā notiks jau otrās pelmeņu ēšanas sacensības, kas tradicionāli tiek rīkotas, tuvojoties vasarai, kā savdabīgs ziemas sezonas noslēguma pasākums, aģentūru LETA informēja viesnīcā «Amrita».

    Sacensībās tiek aicināts piedalīties ikviens, kas spēj pieveikt 750 gramu pelmeņu porciju ar piedevām un noskalot to ar klasisko krievu šņabi. Uzvarētājs saņems balvu - mikroviļņu krāsni.


    http://www.apollo.lv/portal/fun/1683/articles/71048
    9:27p
    Konkurss
    Konkursi, kur var dabuut ieluugumus uz teaatra izraadi "Alu cilveeks":

    http://www.tvnet.lv/konkursi/index.php?id=5068037

    http://www.apollo.lv/portal/life/1723/articles/70979

    << Previous Day 2006/03/29
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba