ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, March 17th, 2006

    Time Event
    9:21a
    Vakar dzirdeeju shaadu fraazi :D
    Ja gribi lidinaaties kaa briivs putns - lido, tik nedirs uz galvas!
    11:53a
    Mans naakamais autinjsh :D



    2:10p
    Cuuciiba
    Bljin, tas ir cilveektiesiibu paarkaapums. Tu apeed zupu un peec tam otro gaidi kaadas 15-20 min. Pa to laiku, zupa jau nedaudz paarstraadaajusies un otrais vairs negrib liidz iekshaa, jo tu juuties paeedis bljin. Labi ka shoreiz nepanjeemu karbonaadi XXL, jo tad puse paliktu neapeesta :D
    3:27p
    Neee, man patiik:))
    Iedomaajieties tik, ka skolas direktora kabinets - sabiedriskaa tualete:)) Bet ja nopietni, tad drausmiigi:(

    Skolas direktors pastāstīja, ka 9.martā skolā ieradušies Krāslavas domes priekšsēdētājs Gunārs Upenieks un deputāts Aleksandrs Jevtušoks un lūguši izrādīt skolas telpas. Direktors domājis, ka varbūt beidzot skolā tiks veikts gadiem gaidītais remonts. Neko nepaskaidrojuši, abi izstaigājuši visus kabinetus.

    Pēc sarunām viņš nojautis, ka tiek noskatīta vieta sabiedriskās tualetes ierīkošanai, kurai par piemērotu atrasts tieši skolas direktora kabinets. Tā kā skolas kolektīvam par šādiem plāniem iepriekš nekas netika teikts, Beinarovičs juties aizvainots un jūtu uzplūdā nolicis uz domes priekšsēdētāja galda atlūgumu.


    http://www.delfi.lv/news/national/novadi/article.php?id=13922317
    7:00p
    Bljin, ak shiis sievietes
    :(
    8:19p
    Auto
    Braucot pa radio dzirdeeju shaadu interesantu zinju. Speciaalisti, laikam lielbritaanijaa, ir nobazhiijushies par gaajeeju droshiibu, sakaraa ar hibriidautomobiilju popularitaates pieaugshanu. Tas ir, elektrorezhiimaa braucot, tos praktiski nedzird, respektiivi gaajeeji nedzird ka aizmuguree brauc autinjsh. Pagaidaam gan neesot dzirdeets par cietushajiem, bet vajadziibas gadiijumaa autorazhotaaji solot riikoties.

    Iedomaajieties, pie autinja piekabinaata akustiskaa sisteema, kas izdala patiikamu diizelja motora ruukonju:)))
    10:29p
    :D
    Shausmas, TV3 kanaalam ir tik "iisas" reklaamas, vismaz filmai "Kursh nu runaatu", ka var normaali paspeet nelielu seksinju, tas ir, paspeejaam :DD
    10:41p
    Arlabunakti
    Arlabunakti tiem kas gulj vai gulees, romantisku nakti tiem kas sekso, mazaak miega un svaigaaku galvu tiem kas maacaas, un paareejiem vienkaarshi lai labi sokas :)

    << Previous Day 2006/03/17
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba