ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, March 15th, 2006

    Time Event
    8:35a
    Nabaga amatpersonas
    Dazhi izvilkumi no raksta: http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/article.php?id=184780

    Pēc Loskutova domām, pašvaldības prēmēts policists var nonākt interešu konfliktā, jo "nevarēs, piemēram, sodīt pašvaldības vadītāju par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu".

    Savukārt Valsts policijas priekšnieka vietnieks Arvīds Marhels pauda viedokli, ka "tādā gadījumā visi vīrieši ir jātur aizdomās par izvarošanu, jo viņi potenciāli ir spējīgi to izdarīt".

    ...

    Deputāts Dzintars Rasnačs (TB/LNNK) pievērsa klātesošo uzmanību, ka pašreizējā likuma redakcija liedz amatpersonai, piemēram, pieņemt saderināšanās gredzenu no līgavaiņa, ja tas ir dārgāks par 90 latiem.
    8:44a
    Shausmas:(
    Apraktie "daargumi" baltijas juuraa:))

    http://www.financenet.lv/zinas/latvija/article.php?id=47810
    1:05p
    Spice
    Kam bljin suudzeeties par zvirbuljiem kas lidinaas Lido restoraanaa Spieces lielveikalaa?
    2:17p
    pusdienas
    Eh, jaasaak laikam mazaak teereeties. Shodien pusdienaas iztiku bez saldaa. Naacaas iztikt ar labi daudz nokraameetiem kartupeljiem, siipolu meerzi, kotleti un kefiiru:(
    2:26p
    Jautājums valodniekiem :))
    Poll #9492 valodinja
    Open to: All, results viewable to: All

    Kā ir pareizi?

    View Answers

    Tūlit
    0 (0.0%)

    Tulīt
    1 (9.1%)

    Tūlīt
    10 (90.9%)

    8:22p
    Vakars
    Taak, shovakar bija jaanokaarto maksaajumus prieksh hansabankas, taadeelj braucu uz dominu. Pa celjam jau jutu vajadziibu apmekleet WC. Ok, noparkojos staavvietaa, vispirms samekleeju vienu WC, kas atrodas pie itaalju piceerijas vai kaa to iestaadiijumu tur sauc. Tur pisuaaru nebija un kabiines bija aizsleegtas. Nu labi, jau gribas stipraak, eju uz preteejo tualeti, kas atrodas pie topo centra. Tur izkarinaats uzraksts - tehnisku iemeslu deelj, apmekleejiet tuvaako tualeti pie elkor foto. Hmmm, nav ne jausmas kur tas atrodas. Nopuushos un eju uz hansabanku, panjemu rindas numurinju, uzraadiitais cipats paraada, ka ilgi jaagaida. Nu labi, bizoju uz dominas otro galu. Liela gan taa domina, bet sakariigu veikalu minimaali. Atrodu tualeti un ieeju iekshaa. Bija gan pisuaari, gan kabiines. Ok, beidzot, kljuva vieglaak. Nomazgaaju rokas un izeju aaraa. Nopeerku sopraano saldeejumu un mieriigi eju atpakalj uz hansabankas filiaali. Veel bikinj pagaidu, samaksaaju un braucu maajaas:)))

    << Previous Day 2006/03/15
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba