ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, March 13th, 2006

    Time Event
    8:45a
    Nabadzinjsh :DD
    Uii kaa man patika vakardienas De Facto raidiijums, nu kaa iistaa trillerii. Shoriit viena no galvenaam personaam esot raudaajusi 900 sekundees:)))

    Latvijas Televīzijas ziņu raidījuma “De Facto” rīcībā nonākušie Jūrmalas mēra vēlēšanu kukuļdošanas lietā apsūdzētā Germana Miluša telefonsarunu atšifrējumi ir nākuši no Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja, pirmdien telekompānijas LNT raidījumā “900 sekundes” sacīja Satiksmes ministrs Ainārs Šlesers.

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/article.php?id=13867720
    10:10a
    :)))
    Biju izskreejis uz veikalu iepirkt paiku. Par cik ar kaajaam gabalinjsh ko iet, braucu ar auto. Peec iepirkshanaas, kaads puisis pienaaca klaat un paluudzu lai ievelkot mashiinu pagalmaa. Ok, ievilku. Labs darbinjsh padariits:)))
    4:56p
    Pavasaris rrrr
    Bljin, vaarnaam laikam pavasaris jau iestaajies. Tie kjeerkdami dziivo pa viitoliem un visu mashiinas jumtu piedirsushi :((

    Current Mood: angry
    4:57p
    Obligaatais taasks
    Taak, riit no riita obligaati jaanomazgaa mashiina. Nevar tak pirceejaam raadiitu netiiru, nobiisies veel :)
    5:00p
    Bedres
    Cik nepatiikami, ka sniegam kuustot atklaajas bedres daudzkur, pie kam smukas bedres asaam malaam. Tfu tfu tfu, pagaidaam viss vaiksmiigi apgaajies:)
    5:56p
    Sarkanais
    Ak jaa, gribot tikt uz vantinieku no krastamlas, ienjeemu maleejo joslu pirms vanshu tilta, lai nogrieztos pa kreisi. Peekshnji blakus joslaa pa melnajiem nolika smagais, jo pirms vinja braucoshais vw passat arii nolika pa melnajiem. Laikam abi nepamaniija iedegamies sarkano. Vai arii pirmais nepamaniiju, a smagais domaaja ka vinjsh brauks un taapeec nebremzeeja. Es teiktu, ka tam passaatam smagi noveicaas. Ja buutu bijis slidens, smagais noteikti vinju pastumtu gabalinju.
    8:04p
    BLJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVIENS
    Shodien piezvaniija autinja pirceejs, a maita auto bljin izdomaa saluuz vakaraa. Tas ir, atsakaas iesleegt tuvaas gaismas. Vaina sleedzii - mehaanisks bojaajums. Tagad domaaju, kaadaa veidaa jaucas aaraa nejaucams korpuss :((

    upd.
    atlika tikai novaideeties par to, kaadi plaani riit izgaazaas, jo ar kaajaam nevar izkriet visu sameeraa iisaa laikaa, kad sleedzis paraadiijas dziiviibas paziimes. Bet nu, nestabili. Ta ir, ta nav. Jaacer ka braucot nepazuud.

    << Previous Day 2006/03/13
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba