ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, March 2nd, 2006

    Time Event
    8:42a
    Prioritaates bljin
    Par cik X bankaa man divi konti, viens krediitam un viens algai, pirms meenesha beigaam, algas kontaa bija naudinja plusaa (nebija overdrafts). Attieciigi radaas doma, lai no krediita konta atvilktu mazaakus procentus, izdomaaju paarskaitiit zinaamu summu no algas konta taa, lai algas kontaa joprojaam paliek plusaa. To visu izdomaaju izdariit 28. datumaa neilgi pirms 23:00. Bet X banka, bljin, pirmajaa martaa vispirms apreekjinaa procentus, un tikai tad pabeidz manu transzakciju:( Neizdevaas domu gaajiens.
    8:50a
    projekta devīzi “Galvu augšā!”. :DDD
    Rīt, 1. martā, 40 urologi visā Latvijā paudīs atbalstu projektam “Vīrieša Veselības gads”, pielīmējot pie sava kabineta durvīm emblēmu ar projekta devīzi “Galvu augšā!”. Pievienojoties projekta iniciatīvas grupai, ārsti – speciālisti pauž gatavību runāt ar saviem pacientiem par seksuālās veselības jautājumiem, tai skaitā erekcijas traucējumiem.

    http://www.medicine.lv/news-detail.php?mode=press&rid=1270&archive=1

    p.s.
    braucot pie auto stuures, kad pateica deviizi, es sasmeejos:))))
    1:40p
    Gandriiz jau neskaitaaas :))
    Seezhu pie datora, peetu specenes uttt. Tad ieveeroju ka no datora puses naak tikshkji. Preciizaak no daavanu maisinja, kuru uzdaavinaaja pagaashnedeelj aizgaajushaa jubilejaa koleegji. Pirmais kas neviljus ienaaca praataa - laika bumba. Bet nee, tikai modinaatajpulkstenis:D
    3:49p
    Murgi?!
    Lai to īstenotu, tiek raidīts fotons spoguļu un optisku ierīču sistēmā, kas satur komponentes, kuras savukārt palaiž vienkāršu meklēšanu datu bāzē, balstoties uz fotona raksturlielumiem. Šo darbību norisē tiek izmantots kvantu Zeno efekts. Atkārtoti mērījumi attur fotonu no iekļūšanas programmā, bet atļauj fotona kvantu īpatnībām mijiedarboties ar programmas komponentēm, tādējādi tā raksturlielumi tiek pamazām mainīti, kaut gan programmai tas nav izgājis cauri.

    http://www.apollo.lv/portal/news/84/articles/69197
    4:17p
    Veeleeshanas ne pa jokam:))
    Vispaar jau tragjiski izklausaas:(

    Bijušais Baltkrievijas valsts universitātes rektors Kozuļins mēģināja reģistrēties delegātu sanāksmei, kurā paredzēts uzstāties autoritārajam valsts līderim Aleksandram Lukašenko, kad civilā ģērbti drošībnieki viņu notrieca zemē, izvilka no Minskas centrā esošās halles un aizveda.
    Izraisījās arī sadursme starp miličiem un klātesošajiem žurnālistiem, varasiestādēm cenšoties neļaut filmēt notiekošo incidentu. Piekauts tika "Reuters" televīzijas operators, kurš guva ievainojumus.

    Sagaidāms, ka Lukašenko, kuru Rietumi apsūdz fundamentālo brīvību pārkāpšanā, preses ierobežošanā un regulārā vēlēšanu ietekmēšanā, tomēr gūs pārliecinošu uzvaru 19.martā paredzētajās vēlēšanās, sakaujot gan Kozuļinu, gan abus pārējos konkurentus


    http://www.tvnet.lv/zinas/arzemes/article.php?id=168189
    9:30p
    Vasarai
    Hmmm, brauciens uz Pariizi, lai tur padziivotu gandriiz 3 dienas, maksaa nedaudz virs 200 Ls un protams plus muzeji un izklaides :))
    9:56p
    Shodien dzirdeeju
    Ir divu veidu mezhsargi: tie kas brauc ar dzhipiem un tie kas ar sleepeem. Ja tevi piekjer pirmie, tad ir ok, ja otrie, tad gan suudi vagaa :))))

    p.s.
    toereetiski zinu apmeeram reaali shaadu variantu, bet nu, ne tu pieraadiisi, ne ko ar izdariisi.

    << Previous Day 2006/03/02
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba