ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, February 22nd, 2006

    Time Event
    6:16p
    Vaaks
    Vakar dazhi staastiija, ka legalizeejot prostituciju, tiks iekaseeti nodoklji, kuri tiks izmantoti pensijaam, pabalstiem, celju remontam utt. Shodien jau piedaavaa ko citu - legalizeet migraaciju. Kas tiem deputaatiem sakaapis galvaa? Priekshveeleeshanu drudzis piemeties vai? Ko riit izdomaas? A?
    6:56p
    Zekjes
    Bljin, kas taas par zekjeem. Peec skata un cenas vrodjibi normaalas, bet velkot nost pirksts izduuraas cauri kaa nemetas. Rrrr...
    7:23p
    Taaak
    Tagad cepaas kartupelju frii ar ciisinjiem. Ceru ka buus garshiigi. Gan jau arii [info]taapati arii gribees nobaudiit:)))

    Taalaakais plaans vareetu buut skatiit TV un paraleeli meegjinaat pabeigt Need for Speed Most Wanted (palicis peedeejais no black list), lai peec aatraak varu saakt fanot par ceturto civilizaaciju:))
    7:58p
    Mmm
    Mmmm, cik garshiigas vakarinjas sanaaca. Es tak esmu shefpavaars, briizham:)))
    8:32p
    Politikji bljin
    Jedrit vai kocinj. Truukst vaardu. Jaunais laiks (JL) un Tautas partija (TP) nevareera sarunaat, kas pie kura ies uz paarunaam, par radushos situaaciju koaliicijaa. Peekshnji JL piekrita, ka vinji ies pie TP. Taa kaa saruna bija paredzeeta sleegta, tas ir, ne sveshaam ausiim, JL ieradas ar eenu dienas daliibniekiem. Kalviitis izskatiijaas apmulsis. Beigaas panoraamaa teica, ka tikshanaas esot bijusi labveeliiga. Gan jau peec tam bija tikshanaas aiz sleegtaam durviim :)))

    p.s.
    nav labi shaadi izmantot beernus, muusu naakotni
    9:41p
    Ah cenas:((
    Bradaajot pa internetveikaliem, iebraucu netiishaam sadaljaa muuzikas instrumenti. Tur bija akordeoni. Par cik kaadreiz biju labi speeleejis, un man bija sapnis ieguut Weltmeister firmas akordeonu, apskatiijos cik taadi tagad maksaa. Zhoklis atkaaraas +/- 1250 Ls :((

    << Previous Day 2006/02/22
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba