ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, January 18th, 2006

    Time Event
    8:53a
    Doma
    Iisteniibaa ar mashiinu sanaak leetaak braukt nekaa ar vilcienu, jo iekaapjot mashiinaa tu tak nepeerc biljeti:))) Vieniigi daargi ir reizi pa reizei degvielu uzpildiit...
    9:00a
    Naakotnes viizijas...
    Nju ko, jaasaak buuveet kaut kur taalu ziemeljos nocietinaajums:)))
    ... )
    9:02a
    Gatavojamies naakotnei:)))
    Kaa saka tautas gudriiba, ratus kalj ziemaa, ragavas - vasaraa...
    ... )
    4:31p
    «Brūnās actiņas» balināšana
    Pirms beigt dziedātāja karjeru, Ļeontjevs aizsācis jaunas modes tendenci Krievijas šovbiznesā. Viņš ir balināta ānusa pionieris. Dziedātājiem, kuri uz skatuves parādās arvien plikāki, gadās, ka dejojot pašķiebjas stringi, un tad «brūnā acs» bojā visu skatu. Krievijas ārsti pašlaik vēl nenodrošina šādu pakalpojumu, toties ASV anālās atveres balināšana ir ikdienišķa parādība, tāpēc arī Krievijas popmūzikas veterāns devās uz klīniku Maiami, kur par nieka diviem tūkstošiem dolāru viņam piekrāsoja un nopulēja ānusu. Tagad trīs mēnešus dziedātājam būs jālieto īpaša balinoša ziede, un viņš nedrīkstēs sauļoties, jo pat neliela saules staru ietekme var atgriezt šai ķermeņa daļai dabīgo šokolādes nokrāsu. Varbūt ānusa balināšanai ir cits iemesls, jo par Ļeontjeva netradicionālo orientāciju baumo jau no padomju laikiem. «Agrāk apgalvoju, ka neesmu gejs, taču tagad šīs baumas nenoliedzu, bet arī īpaši nedeklarēju, kā to dara Boriss Moisejevs. Lai cilvēki domā, ko grib,» visai izvairīgi par savu orientāciju saka mākslinieks.


    Viss raksts: http://www.apollo.lv/portal/fun/articles/65885
    8:46p
    Aukstums, brrr
    Jaaa, aukstums kaapj jeb temperatuura kriitas. Nez kaa riit speeshu piecelties un uz darbu aizkljuut ar vilcienu, ja piepildiisies prognozes, ka naktii buus -30.

    ... )
    8:53p
    Blondaas maukas (domaats konkreeta dalja sievieshu)
    Shovakar Gjimnastikas ielinjaa naacaas sastapt kaarteejo blondo sievieshu kaartas autovadiitaaju, uz kuru gribeejaas riktiigi izlaadeeties.

    ... )
    9:15p
    Ak jaa
    Aizmirsu veel pateikt, ka pusdienlaikaa naakot no dziivoklja (taa esam iesaukushi kafejniicu nedzirdiigo centraa) uz darbu, pie -12 graadiem apeedu saldeejumu pols. Dazhi darba biedri smeejaas, bet saldeejums bija siltaaks par aara temperatuuru, ari garshiigs :))))

    << Previous Day 2006/01/18
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba