ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, January 5th, 2006

    Time Event
    1:41p
    Hmmm
    Peec neguleetas nakts kungjis laikam protestee. Shodien pusdienaas njeemu pusporciju pupinju zupu un pusporciju vistas fileju kjiinieshu gaumee. Abus speeju tikai pusi no taa apeest :(
    9:36p
    Shodien lai kam shvaki ar to veseliibu:P
    Peec neguleetas nakts, bija ljoti "labi" klausiities nelielu seminaaru par projektu kvalitaates organizeeshanu. Ash divas reizes peekshnji pieziimbloku kjeeru:))

    Tad veel vakaraa benziintankaa par peedejo naudinju uz kartes gribeeju degvielu iegaazt, bet ak vai, uz kartes pietruukaas liidz nepiecieshamai summai. Labi ka bija klaat miiljsh cilveeks:)))

    Peec tam biju veel uz konsultaacijaam augstskolaaa. Arii tur gandriiz kjeeru infarktu, jo biju iegaajis studiju daljaa sho to noprecizeet. Shiis ar lielaam aciim saka, ka, bet tev ir 11 krediitpunktu paraads!!! Man palika karsti. Bet nu, taas meitenes paarskatiijaas, tie punkti ir par to pashu semestri ko tagad apguustu no jauna, tas ir, uz doto briidi nav paraadu, par cik paliku uz otro gadu. Bet nu, par shaadiem jokiem dazhreiz cilveeki arii noraujas:)))

    Iedomaajieties, es niknumaa studiju daljaa paarlektu paari galdam, ar rupju tveerienu sanjemu to daamiiti un nospiezhu vinjas ar veederu pret galdu, norauju vinjai svaarkus un...

    Baac, nav labi taa fantazeet, taa var arii pats samgi norauties:))))
    9:52p
    Help
    Nekad neesmu bijis ar CSS uz Tu:(((

    Jautaajums - vai kaads kaut ko zina par konteksta selektoriem?

    << Previous Day 2006/01/05
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba