November 21st, 2008

muzikāla vakardiena.
Bilžu jauno grupu + veterānu sadarbība bija visa švakra, manuprāt. pieļauju, ka ar nodomu, pirmās ~5 apvienības bija izvēlētas īpaši briesmības, lai klausītājs pēcāk spēj novērtēt kāpumu. bet vai spēj? stāsti pēc-koncerta pīppauzē, kā tantiņa no visa spēka spiedusi ciet ausis pie sia radikal ir uzjautrinoši, tāpat arī onkulīts, kas ar steigu meklē izeju. man gan šķita, ka nav power'a, tāds kā šlāgerīts ar metāla skaņu (bet tas tikai dēļ skaņas). par skaņu jau vispār atsevišķs stāsts, ar lācēnu izvirzījām teoriju, ka skaņotājs ir Laura Reinika "skaņu tehniķis", kam ikdienā īpaši daudz darba nav, tik vien kā nospiest "play", tāpēc papildus šis kungs piepelnās kā santehniķis, tāpēc arī Bilžu koncertā centās panākt līdzīgu skaņas efektu.
kad jau pasākums ir sasniedzis kulmināciju un no visas sirds gribas, lai zeme atverās un pārtrauc šīs mocības, tiek nolemts aizkātot uz ap stūri esošo Metu, lai veldzētu dvēseli ar karsto balzāmiņu un mājupceļu, kā arī naktsmieru padarītu mierīgāku. tuvojoties šķiet, ka tur notiek kaut kas dzīvs, bet kā gan tas būtu iespējams 4dienas vakarā, bet nē, maldi, vieni vienīgi maldi. uz pirkstgaliņiem ielavoties pasākumā ir skaidrs, ka šeit jāpaliek, jo tieši šeit būs sirdsmiers un skaistums. uztājas brīnišķīgais Kristaps Vanadziņš un The New trio, viņi ir pilnībā atdevušies skaņām un arī klausītājs tiek ierauts šajā virpulī. ir skaisti, ir saldais ēdiens dvēselei un ir arī karstais rum-padzēriens. tā dvēsele atgūst mieru un var doties mājup.

piektdienās mans darba spars ir daudz ražīgāks par citām darba dienām un ne jau tāpēc, ka būtu īsāka darba diena, tieši otrādi, garākā visā nedēļā, bet iemesls, manuprāt, ir vecā, labā darba mīlestība. aha!

August 2011

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Powered by Sviesta Ciba