Mēs pret "slikti"
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, October 4th, 2006

    Time Event
    9:07p
    VID darbinieki glābj muitas punktā dzimušu mazuli
    Valsts ieņēmumu dienesta (VID) darbinieki Terehovas muitas kontroles punktā glāba kāda jaundzimušā dzīvību pēc tam, kad mazulis bez dzīvības pazīmēm piedzima muitas kontroles punkta teritorijā.

    ASV piešķir Latvijai militāro palīdzību 800 000 latu apmērā
    ASV vēstniece Latvijā Ketrīna Toda Beilija paziņoja, ka ASV Kongress un ASV valdība ir nolēmusi piešķirt ASV Ārvalstu militārā finansējuma programmai (FMF) Latvijā papildu finansējumu 1,485 miljonu dolāru apmērā (aptuveni 800 000 latu).

    'Ryanair' veidos bāzi un lidmašīnu servisu Rīgā
    Īrijas zemo cenu aviokompānijas "Ryanair" vadība apliecinājusi gatavību veidot Rīgas lidostā aviokompānijas bāzi un lidmašīnu servisa centru, kā arī līdz 2010.gadam palielināt Rīgas lidostā apkalpoto pasažieru skaitu līdz 6 miljoniem pasažieru gadā piedāvājot lidojumus 40 līdz 50 maršrutos.
    9:17p
    piecas brīvdienas
    Par brīvdienām NATO samita laikā

    Lai iespējami mazinātu neērtības Latvijas, īpaši Rīgas, iedzīvotājiem NATO valstu un valdību vadītāju sanāksmes laikā š.g. 28. un 29.novembrī, Ministru kabinets ir noteicis 2006.gada 28. un 29.novembri par brīvdienām. Šis Ministru kabineta rīkojums attiecas uz valsts pārvaldes iestādēm, kā arī rekomendē šādu kārtību pašvaldībām, komersantiem un organizācijām.

    Lai racionāli izmantotu darba laiku, Ministru kabinets ir pārcēlis darba dienu no pirmdienas, 27.novembra, uz sestdienu, 2.decembri.

    Visa aktuālā informācija par NATO valstu un valdību vadītāju sanāksmi ir pieejama NATO samita mājas lapā www.rigasummit.lv
    9:42p

    << Previous Day 2006/10/04
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba