2 ābolu 2 pusītes

atgriežamies

atgriežamies

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nu tā- krietns laiciņš pagājis kopš sūdzēšanās.. krīzes periods pagājis, pavisam gan beidzās tikai kādā oktobrī, bet tas nenozīmē, ka nenotiek patstāvīga zāģēšana.

nu tad nolēmu atgriezties pie metodes- noklusēju, bet uzrakstu šeit.
visa nedēļās nogale bija "interesanta"- stradāju abas dienas, kas nozīmē, ka 13h prom no mājām un ierodos tikai pagulēt. visu cieņu Puse apsveica sieviešu dienā, jāatzīst, ka nebiju gaidījusi no viņa šādu rīcību. biju mājās ap pl.22:30, bet viņš ieradās ap kādiem 3-4naktī, mani tas neuztrauc, jo tika svinēta viņa mātes drauga dz.d. pirtī, bet tā kā es strādāju, tad nevarēju pievienoties.
7dienas rīts arī iesākās jauki- bik pārmijām dažus teikumus, sniedzu viņam orālo un atstāju laimīgi gulēt, kamēr devos uz darbu. bija runāts, ka viņš visticamāk iebrauks vakarpusē pie manis, jo plānoja apmeklēt mūsu krustmeitu.. rezultāts bija tāds, ka visu dienu un vakaru nebija ne ziņas no viņa. atbraucu mājās ap pl.22:30 un viņš joprojām nebija. pēc laiciņa atskanēja sms, ka viņš būšot un lai eju gulēt, bet paskaidrojumi nekādi nebija, kur ir, kad būs un ar ko. nu labi, devos pačučēt. nezinu cikos viņš ieradās ap pl.24-1-2. nerunāju ar viņu vispār. neparasīju kur bija, ar ko utt. šodien arī neprasīšu. vienalga.
punktu pielika tas, ka mājās viss ir izēsts, bet mans "dārgais" vīrietis, kuram bija 2 brīvdienas pilnīgi neko nav iegādājies. tas nekas, ka 5dien jau viss tika iegādāts, bet šodien nav ne maizes, ne virsū smērējamā, ne naudas par ko pirkt, jo ķip šodien man ir algas diena, bet ieskaita parasti tikai pēcpusdienā, bet Puse nav ne santīma nolicis, lai gan zina, ka visu izrija..
kkāds dīvains vads uzradies plauktā, nez, kur tas ir rauts.

nu ko tagad jādodas uz VID beidzot iesniegt gada deklarācija, tad uz skolu šo to uzzināt par praksi un studiju darbu.. labi, ka benzīns bākā vēl bik ir un oranžā lampiņa vēl nemirgo. pa ceļam jāiebrauc pie Puses darbā, jo viņš nav paņēmis grāmatu, kas šodien bibliotekā jānodod. gribēju pret ērcēm sapotēties, bet naudas nav.. būs atkal jāatliek.

šodien "punkts"
Powered by Sviesta Ciba