portiz's Journal - Day

Saturday, January 17, 2004

3:14PM

http://www.philippepache.com




http://www.epitonic.com/files/reg/songs/mp3/Rainer_Maria-Sickbed.mp3

(comment on this)

5:12PM

ja pieņemam,ka nāve ir tikai pāreja uz citu dzīvi, tad nelaime ir tikai tā, ka katrā dzīvē visi sīkumi jāiemācās no jauna: kādu zobu pastu lietot un ar kādu transporta līdzekli uz darbu tikt...

( no B.Rubesa teiktā )

esmu palikusi ar vienu lietojamu roku.uz laiku.un atcerējusies,ka protu vienlīdz labi rakstit gan ar labo, gan ar kreiso roku...un atceramies,kad reiz skolā neļāva rakstīt ar kreiso roku un spītības pec iemācījos ar abām divām rakstīt gluži līdzīgi.atceramies,kad reiz bērnudārzā neļāva brīvi ēst ar kreiso roku lietojot karoti.atceramies,ka nesapratām - kādēļ?

gribēju slēpot, bet pēc pēdējas reizes sāp visas maliņas.sāp sagrieztā roka.sāp kritienā sadauzītā miesa.šodien es godīgi izsāpēšu.

Current mood: sāp viss
Current music: Scuba - Heavenly
(comment on this)

5:44PM

savrup pa sevi
ieritinies
drēbēs
sienās
žogos
televizora
bālajā ekrānā




http://www.hemlocktavern.com/x/caseworker-languid.mp3

(comment on this)

7:35PM

tam cilvēkam bija visbrinišķīgākās acis,kādas esmu redzējusi.viss mainijies.šķiet acis ir tās,kas mūsos savā mainībā nemainās visilgāk.
pēc tik daudziem gadiem tās nu raugās manī prasot - kā?
es nezinu.



http://notturbo.com/mp3s/Say%20Anything.mp3

(5 comments | comment on this)

9:56PM

nedari tā. saku sev un tev. varbūt šajā dzīvē mēs pārāk maz zinām - kādēļ. man bija jāatnāk. man bija jābūt. mana skumju dārzā tu iesēji savas. tās aug. tas viss no tevis. es neprasu. es nelūdzu. tu nelūdz. bet tu redzot neredzi. pazaudēsi. un es pazaudēšu. viss ir citādāk. mēs negribam. mēs gribam zaudēt. tik nepakāpties. tik nepaieties. tik nenoticēt. nobīties. pazust. nesāpinot sāpināt. atgrūst. satikt, lai nokautu. iznīcināt sevī. rīt mēs atradīsim citus. sēsim skumjas. iznīcināsim. man bail satikt to, kas apstādinās. pa īstam satikt. gatavu uzvarēt. iznīcināt par iznīcināto. sakaut ar to, kas manī nav.

Current music: Portishead - Roads
(comment on this)
Previous day (Calendar) Next day