geiša transformācijã - [Jaunākais|Draugi|Par sevi|Laikā un telpā]
planeeta

Links: Piebildes un iebildes | Cibas lenta | Piegružot infotelpu | gadījuma sakari | Varbūt mazu aptauju? | ...

[Jan. 28th, 2015|05:56 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
- kā jums izdevās īstenot tik komplicētu un tik lielisku ideju? - pavaicāju pēc tam, kad pozitīvi noslēdzās gadu ilgušās sarunas ar britiem par ideju uztaisīt mazmazītiņu filiāli Latvijā vienai fantastiskai idejai.

- Laikam noslēpums ir tas, ka ikviens sadarbības partneris, ikviens no mūsu departamenta vadītājiem un ikviens mūsu uzņēmuma eksperts domā, ka šī ideja bez viņiem nekad nebūtu īstenota - atbildēja viens no labākajiem vadītājiem, kādu jebkad esmu satikusi.
LinkKo teiksi? ;)

Comments:
[User Picture]
From:[info]milda
Date:January 28th, 2015 - 06:29 pm
(Link)
Pretīgi.
[User Picture]
From:[info]planeeta
Date:January 28th, 2015 - 06:36 pm
(Link)
Nopietni? Kas tieši šķiet pretīgi?
Jo līdz šim biju lasījusi tikai teorijas grāmatās, ka iespējama šāda pieeja, kad visi iesaistītie tiešām saprot, ko viņi dara projektā, kāda ir viņu loma un nozīme, sajūt to kā savējo un priecājas par rezultātu.
[User Picture]
From:[info]milda
Date:January 28th, 2015 - 07:22 pm
(Link)
Pretīgi šķita "noslēpums" un ka viņi "domā, ka bez viņiem neiztiktu". No šī konteksta es uztvēru, ka viņš izsakās par šiem cilvēkiem, kā parastām skrūvītēm, ar kurām veiksmīgi ir atkal nomanipulējis un tagad spodrina spalvas pats sev.Tas pilnīgi nelīmējas kopā ar to ko saki Tu par teoriju. Un labs vadītājs par savu komandu, kuru ciena, izteiktos savādāk. Tā man šķiet. Katrā ziņā es negribētu kaut ko tādu dzirdēt no sava vadītāja pēc smaga projekta paveikšanas.
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:January 28th, 2015 - 07:26 pm
(Link)
piekrītu. gaumīgāk būtu bijis "zina".
[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:January 28th, 2015 - 07:54 pm
(Link)
Vai nav grūti dzīvot ar tik tumšu skatu uz pasauli?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 28th, 2015 - 11:08 pm
(Link)
+2.50
[User Picture]
From:[info]planeeta
Date:January 28th, 2015 - 09:54 pm
(Link)
paldies par izskaidrojumu! interesants punkts. es, škiet, esmu imūna pret šādām niansēm un pat neiedomājos par šādu rakursu

un ko tieši Tu vēlētos dzirdēt no sava vadītāja pēc smaga projekta paveikšanas?
un vai vadītāja spēja pateikt tieši to, ko Tu vēlies dzirdēt, arī nav daļa no kādas manipulācijas spēles, kurā vēlētos būt?
From:[info]petro
Date:January 29th, 2015 - 08:15 am
(Link)
Nu nezinu gan. Uztveres jautājums. Cik man ir bijusi tā "laime" pastrādāt lielajos korporatīvajos uzņēmumos, kuros ikvienam, ieskaitot pat vidējo vadību, diendienā tiek iedvesta doma, ka "neviens nav neaizvietojams" un "ja Jūs tagad nebeigsiet di***ies un nepastrādāsiet arī šodien pāris h pēc darbalaika, tad uz jūsu ieņemto amatu jau pāris cilvēki gaida rindā", tad vismaz par sevi droši varu apgalvot, ka līgumā pieminētā obligātā lojalitāte uzņēmumam realitātē bija varbūt ap 10-20%.

hackers counter system
TunT counter v=0.09