Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

pinky - Komentāri


[info]pinky
5. Dec 2012 14:20 bazes veikali

Ziedu bāzes - Ziedu bāzēs ir lētākie ziedi un telpaugi.

"Ziedu Ekspresis" - Buļļu iela 43/45, Rīga, LV-1067, tel. 67804950

"Ziedu nams" - Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga, LV-1004, http://www.ziedu-nams.lv

Centrāltirgū - Nakts tirgus (ļoti agri, tad jābūt pirms 6.00 jo vēlāk vienkārši puķes būs jau izpirktas. vietējās puķes, lētāk par ziedu bāzēm) Esmu iepirkusies tikai vasarā, nemācēšu pateikt kas notiek citos gadalaikos!

"Melnā roze" - Ūnijas iela 8/45, Rīga, LV-1084, tel. 67032510

Ir vēl arī citas ziedu bāzes, bet tajās nēesmu bijusi, tāpēc nevaru neko par tām pakomentēt. Pievienoju linku uz tirdzniecības vietu saraktu http://ziedu-vairumtirdznieciba.zl.lv/


Floristikas un citi noderīgi materiāli -

Mājas lapā var apskatīties "Eva" produkcijas tirgotājus visā Latvijā http://www.eva.lv/


Centrāltirgus - sveces pie saimniecisko produktu kioska, kurš atrodas pie piena paviljona.(sveces ir jau ārā izliktas redzamā vietā)

"Tiger" - veikals kur var atrast dažādus nieciņus pa saprātīgām cenām. http://www.tigershop.lv/ (atrodas TC - Alfa, Spice, Galerija Rīga)

Scheteling - (floristikas bāze) floristikas materiāli, instrumenti un trauki. http://www.schetelig.lv/

SIA " Klippan Saule" - ražotāju veikals, cenas pieņemamas, vilnas kārsumam priekš filcēšanas un citiem darbiem. http://www.klippansaule.lv (patika ka var iegādāties, gan pa krāsām lielu un mazu iesaiņojumu kā arī tādu, kur ir no visām krāsām pa druskai)

Audumus iegādājos audumu veikalos, kuri piedāvā audumu pārpalikuma, atgriezumus, tā sanāk lētāk nekā pirkt no ruļļa. Te būs daži ko man ieteica līdzcilvēki - http://www.stockquickly.com/lat/ un http://www.abakhan.lv/

"Tessi" - veikals Maskavas ielā 1, Rīga, LV-1050 tel. 67214334, Mūrnieku ielā 7 (manuprāt, Tessi ir viss lētākais, ko esmu atradusi, lielākoties iepērkos Mūrnieku ielā)

"Hobby Style" - atrodas TC Mols, tirgo visādas lietas priekš hobijiem - filcēšanai, adīšanai, šūšanai.... dažādi instrumenti.


Dažādas noderīgas lietas " Duni" vairumtirdzniecības bāze - http://www.tadlv.lv/

Garšvielas, trauki... - http://www.gemoss.lv/lv/

Read Comments

Reply

No:
( )Anonīms– šis lietotājs ir atslēdzis anonīmo / nedraugu komentārus. Tu vari rakstīt tikai tad, ja pinky ir ielicis tevi savā drauģeļu sarakstā.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.