Nacionaalisms

Jul. 21st, 2007 | 12:50 am
No: pilsonis_miets

Nu blje atvainojiet, bet shii tiesaam ir probleema. Ahujel man jau tie krievelji(dizhaa krievu tauta, nenjemiet ljaunaa, es te runaaju par elementiem kas jums padara kaunu) kas klaigaa par savaam jobenajaam tiesiibaam un atsakaas runaat latviski. Latvieshi! Kas notiek blje?! Kad krievi ar jums saak runaat krieviski, tak suutiet vinjus nahuj! Te blje ir Latvija, valsts valoda latvieshu, nolaadeets! Kaa jums nav kauna pakljauties shiem komunistiem, kur ir juusu mugurkauls?

Deputaati, politikji, un paareejie valdiibas biksees miizeeji! Pietiek piedirst tautu blje! Saaciet vienreiz straadaat nahuj! Nav ko klaigaat ka kreisie tiek ieveeleeti, vinji vismaz tad straadaa, kameer juus savaa starpaa kaujaties un raushat naudu. Oranzhaa brandzha vispaar ir apkaunojums! Kalviiti, tev spiid cauri tu cuukas gjiimi! Es zinu ka tu gribi sagraabt varu.

Un kas tas par lohu, kas mums tagad ir prezidents? Atvainojiet, bet blakus Vairai shis lohs izskataas peec peedeejaa pidara. Tad jau labaak Endzinjsh buutu bijis prezidents. Kom on! Paraadiet kaadu kursh nav bijis komunistu partijaa no vecaas raudzes politikjiem. Vinjsh vismaz ir izgliitots, sapraatiigs cilveeks.

Ai, vispaar. Man truukst vaardu. Patriotisms un nacionaalisms ir izeja. Savaadaak latvieshi brauks citu suudus vaakt par grashiem, kas muusu valstii ir liela nauda.

Stay national.
Pilsonis Miets NEKLUSEES!

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: