Kaķu spēciņš - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Kaķu spēciņš

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

2. Mar 2008|22:49

pika


1) Par akadēmiju maz ko teikt, jo biju tikai uz divām lekcijām un vienu semināru. Uz minimumu. Esmu sapratusi, ka mākslas vēsture mani nudien interesē visai maz, vismaz Viduslaiku, tā kā no manis nesanāks nekāda mākslas zinātniece vai kuratore, bet tas, protams, nekas. Bīberts (Modernisms Eiropas dramaturģijā) aizvien ir lielisks, lekcijas laikā pat apsvēru iespēju viņa lekciju ierakstīt un šeit ievietot audio ierakstu. Nākamnedēļ gaidiet stāstus par Dievišķo komēdiju, kaut neticu, ka paspēšu to līdz otrdienai izlasīt (pavei,  Dantes  "Dievišķā komēdija" taču ir tas pats, kas  Neila Hannona  smalkais īru orķestris!*).

2) Anglijas skolu ziņā pagaidām nekādu jaunumu.

3) No filmu ritma pagājušo nedēļu neizkritu - noskatījos ar vecākiem DL. Viņiem patika. Šonedēļ Korbeina Control. Bija smeldzīgi, jo tik akurāts Deboras grāmatas bilžu albums. Kas visapbrīnojamāk  - fotogrāfijas uzņemtas ar pārsteidzošu objektivitāti.  Noskatījos arī  "Otru Boleinu meitu" - grūti jau ar tām vēsturiskajām drāmām, bet man ļoti patīk Natālija Portmane.

4) Neko nelasīju.

5) Simtpiecdesmit reižu noklausījos Elbow - The Seldom Seen Kid. Neapnika, tātad tam jābūt labam. Bet, ja nopietni, man šķiet, ka Elbow patiešām ir ievērojami atguvušies no Leaders Of The Free World. Metronomy remikss Late Of Pier dziesmai Bears Are Coming ir nekāds, bet es pamanīju, ka Charlie Alex March dziesmai Piano Song arī ir Metronomy remikss. Es lieku cerības, jo True Love Will Find You In the End.  Debijas albumu plauktiņā pirmais uz iepazīšanos gaida El Guincho. Es zinu, tas ir nebeidzams ceļojums vasaras virzienā. Vēl jāpiemin Hercules & Love Affair. Īpaši dziema Iris.

6) Divas diskotēkas šonedēļ, viens starts sacensībās, trīs treniņi un nedēļas cilvēks - Toms Pulmanis.

*Tāpat kā EK(tā kā LC, tātad vārds+uzvārds) = taču ir Erbe Kurpe.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.