Pierro

Jo slimaak...


February 23rd, 2010

(no subject) @ 01:49 am

Esi sveicināts, rietumniek. Tu, kam slepkavība grēks un mazgadīgo sekss ir izvarošana. Tas esi tu, kurš nolicis savu laktu un domā, ka to pārkāpt ir grēks.

Alkas. Alkas mērcēties asinīs. Vainīgo asinīs. Es gribu mērcēties vainīgo asinīs. Un es alkstu būt tiesnesis. Tas, kurš atšķir vainīgos no svētajiem. Tas, kurš rīkojas pēc savas rokas un sava asmeņa. Rietumnieks domā, ka likumu kodekss izšķir viņa taisnību. Esmu redzējis pasaules melus, bet šie jau ir pārāk. Taisnību izlemj otra asminis, ne tiesa. Es gribētu, kaut tikai mans asminis varētu izvēlēt tavu elpu.

Citi ir sākuši just. Es kļūdijos. Es sevi nenoturēju. Viņi nojauš. Pagaidām es viņiem esmu tikai nedaudz citāds cilvēks. Pagaidām esmu tikai kā "mākslinieks." Man ir jātiek prom. Man ir jāmēģina būt normālam citā telpā.

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]emocijaaciii
Date: February 24th, 2009 - 09:22 am
(Link)
Un Tu tā vienmēr bēguļosi?
Tikko maska nodilst,tā Tevi pārņem panika,kauns,bailes,un reizē jau atvieglojums.Tu iztēlojies un apzinies visus,ko zini,kas prātā liekas vēl slimāki vai vēl vairāk apkrāvušies ar maskām,un, jā uz mirkli tas līdz. Tu rodi mierinājumu citā apgabalā,un ceri ka pasaule nav pietiekoši maza,lai kāds Tevi tur atpazītu pēc tam,kad būsi atradies-pazudis kā NORMĀLS.
BET
Šī dzīve ,te uz zemes ir tikai spēle. Bēgot Tu droši vien zaudē laiku,jo zaudē kādu mācību. Bēguļojot Tu iegrimsti dziļā,neapskaužamā cilvēcībā. Tu pārcilvēciskojies. Tava būtība,dvēsele vairs nespēj pavēlēt cilvēka prātam,tas to nomāc,rodas nebeidzama nekontrole un bailes (no tās)
Izlasi grāmatu- Maikls Ņūtons- Dvēseļu ceļojums.
Varbūt tā Tevi izārstēs,bet varbūt vel vairāk sapisīs(atvaino) Tev prātu,to nu es nezinu.

[User Picture Icon]
From:[info]pierro
Date: May 2nd, 2009 - 06:12 am
(Link)
Nē. Es neesmu to izlasījis. Neesmu viss. Es tieši šajā mirklī mūku.

Cilvēki pret maskām izturas pārlieku nicinoši.


JA cilvēkam tā ir vajadzīga, tad lai tas to velk.

Pierro

Jo slimaak...