Pierro

Jo slimaak...


Reply To:

(no subject) @ 02:39 am

[info]pierro:

Velns, es nezinu, kā lai palīdz. Manas rokas vārda tiešajā nozīmē ir asinīs, bet tas neko nemaina. Itin neko. Es nezinu, ko lai dara, lai tu nenosaltu šoziem, bet darīšu, ko varu. Es atgriezīšos pie nolādētā ceļa, no kura esmu tik ilgi izvairījies. Ejiet dirst, politkorektie antizādzēji un anti laupītāji. Jūs varat visi kratīt savu politkorekto sirdi un stāstīt, cik tas ir ļauni un cik ļoti zagļus vajag kārt aiz pautiem pie sijām. Ja tev ir ko man teikt, tad tavu atvērto muti es uztveru kā vēlmi pazaudēt tavus jobanos zobus. Es mēģināju būt laipna kuņa, bet tas nestrādā šajā pasaulēt. Un varat gudri virināt savu rijamcaurumu par iespējām uz šīs pasaules un valsts, tas mani neskar. Es darīšu kas vien manos spēkos, lai viņa šoziem nenosaltu. Tas arī viss. Un es zagšu no tava sūda iepirkuma maisiņa tavus jobainos laša ikrus, lai dotu tos cilvēkiem, kuri pat nezina, ko ar tiem darīt. Es būšu tas kretīns, kuru negribi redzēt pie savas mašīnas un būšu tā kuņa, kuru Jūs nevēlēsieties redzēt savā kvartālā.
Es zinu, cik smagi esat strādājuši, lai nopirktu savu desu, maizi un sviestu. To es nekas neņemšu. Tā ir Jūsu. Tā ir pelnīta un Jums ir savu bērni, kuri jābaro. Nekad neņemšu pārāk daudz un nekad neņemsu no cilvēkiem, kuru drēbes knapi atbaida aukstumu. Bet apsarga kungs, uzmanies. Tavā veikalā ir radies vēlviens kretīns, kurš zina tavu darbu un kurš to apies, ja tiks dota kaut mazākā iespēja.

Sitiet mani, nīstiet, kuļaties savā naidā, kad redziet, ka apsargs kādu kārtējo kuņas dēlu aizved. Sitiet plaukstas savā perversajā naidā un laiziet savu pareizo, ne sūda nezogošo pakaļu. Tas ir Jūsu darbs - būt par pareiziem pilsoņiem.

Nosodi mani. Spārdi mani šķērsielā un mēģini tikt no vīrusa "Pierro" vaļā. Cik vien tev sirds ļauj. Tava sūda kāja nav ne pirmā, ne pēdējā, kuru esmu pārdzīvojis. Nīsti mani, tūlīt pat. Pievienojies leģionam un sāc izkliegt saukļus. Es tevi nenosodīšu. Neviens uz visas pasaules tevi nenosodīs. Tu būsi ticis vaļa no tā, kuru tev patīk uzskatīt par zemāku būtni. Tu to būsi pieveicis.

Kad es nonākšu pie Dieva, tā svētā un sķīstā, man būs smaga saruna par to, kas ir labs, un kas slikts.

Es neļaušu viņai nosalt. Un ja tev tas nepatīk, tad apķer savu somu.

Jo dziļāk iebridīsi kādu, jo tas vairāk kārpīsies ārā. Turi savu kausēto sieriņu un savu dzeramo jogurtu pie sirds. Turi, jo tas var nenonākt līdz ar tevi mājās. Sargi, sargies, sargiet.

ES. NEĻAUŠU. TEV. NOSALT.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

Pierro

Jo slimaak...