piccoloamore's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, November 20th, 2013

    Time Event
    12:20p
    Un atkal pirmā diena. Ne, beidzot ir jāsāk kaut kas darīt. Sāku izjust tās šausmas, ko izjūt ilgstošie bezdarbnieki, kad sāk beigties nauda.
    12:27p
    Pārāk pelēks aiz loga...
    Laikam šodien būs jāsāk turpināt rakstīt iesāktā grāmata. Sižets visai interesants - redzēju sapnī. Varbūt ka izdodas ģūt kādu slavu?!.
    1:35p
    pilonīgi kaut kas traks. Ka lai pārtrauc to besi?māja jākārto, ēst jātaisa, bet nevaru piecelties no krēsla. pāršķirstīju darba piedāvajumus - neka jauna. Vismaz tas, kas man derētu. Un kaut kur dziļi manī kaut kas grauž un grauž. Un gribas raudāt. atkal...
    depresija, vientulība un smags nogurums no neka.
    2:11p
    Un tā viņš tur staigā ar savu ķerru(izskatās, ka sameistarota no bērnu ratiņiem) katru dienu gar manu logu uz miskastēm un pēc tam atpakaļ. Vāc pudeles un saplīsušus lietussargus, kā arī citus krāmus. Ja gados viena pati viņam ceļā, tad viņs vienmēr murmina man pakaļ"ocen krasivaja devuska". Bet vienmēr izskatās apmierināts. Reiz, kad iznesu miskastes, viņs teica, ka krāj naudu kādai tur operācijai. Maz gan ticams.
    izskatās, ka Mī šodien nolēmis iedzert. ieskrēja uz īšu brīdi, pat īsti man acīs nerādījās un prom bija. Bet es pēc balss varu noteikt.
    3:32p
    un viss kļūst melnāk un melnāk...
    3:33p
    es vnk nerunāšu ar Viņu kādu laiku
    3:54p
    Kad biju maza man bija ārkārtīgas bailes nomirt. Reizēm pat baidījos aizmigt, jo domāju, ka varu nomirt sapnī.
    Tagad reizēm nāve šķiet kā atvieglojums. Esmu nereāli nogurusi no dzīves. Nē, pašnavību jau es noteikti neiztaisīšu, bet dzīves smagums mazina bailes no nāves.
    5:58p
    tikko nobimbājos par visu to, kas notiek ar mani. varbūt vēl būš asaras. Tas atvieglo.
    kad viņš dzer viņš pārvēršas riebīgā egoistā un melī.un tad es viņu pamazām zaudēju. ja viņš nesastrādās muļķības, atd būš ok. bet viss var gadīties. ja, es zinu, ka priekš manis labāk būrttu viņu pamest, bet mans pašreizējais dvēseles stāvoklis neizturētu sāpes. Jo es viņu mīlu.
    6:41p
    sāku nomierināties. Vai arī vienkārši pamazām iestājas vienaldzība. gaidu, kad beigs rūkt veļasmašīna un tad mēģināšu gulēt. Līdz rītam. un viena. Ir beidzot jāsāk dzīvot sava dzīve. Vēl jau kaut kur iekšā mitinās cerība, ka viss reiz mainīsies un būs ok, bet veselais saprāts tomēr atgādina visas tās reizes, kad tas notika atkala un atkal. Mūžīga vilšanās.
    7:40p
    Lasu par laimes terapiju. Varētu mēģināt uzsākt, bet ir tik ļoti grūti, kad sirds sāp :(
    8:54p
    Tagad es saprotu kāpec man ir daudz kaķu. Vnk es zinu, ka viņi vienmēr būs ar mani. Cilvēks nekad nevar būt tik uzticīgs
    9:18p
    Alkohols mazās devās = neliels atslābuma un laimes stāvoklis
    9:36p
    You got a fast car
    I want a ticket to anywhere
    Maybe we make a deal
    Maybe together we can get somewhere
    Anyplace is better
    Starting from zero got nothing to lose
    Maybe we'll make something
    Me, myself I got nothing to prove
    9:48p
    tāpēc jau tu izmanto. Tu zini es vienmēr Tedvi svākšu, samīļošu un nākošajā dienā vairs nespēšu pateikt neviena nejauka vārda. BET VISS NĀK ATPAKAĻ. nĀKS ARĪ tava izmantošana. tad cietīši Tu. Un varbū ta būs tā diena, kad man būs vienalga

    << Previous Day 2013/11/20
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba