piccoloamore's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, October 27th, 2013

    Time Event
    7:54a
    Labs rīts :)
    3:03p
    tas nu ir izdarīts. pēc pēdējas uzdzīves kompis, kurš tika apliets ar kaut ko lipīgu, ir veiksmīgi izjaukts un salikts un tam atkal darbojas klaviša. kaut kādus gļukus jau met, bet primitīvai lietošanai derēs. labi, ka tas nav manējais.
    p.s. nekad nebiju domkājusi, ka pienāks laiks, kad divi tuvi cilvēki sēdēs vienā istabā katrs savā kompī. internets ir pārņēmis visu pasauli.
    4:19p
    Ja Jūs domājat, ka tas ir iespējams - Jums ir taisnība, taču ja Jūs domājat, ka tas nav iespējams, arī tad Jums ir taisnība. (Henrijs Fords).
    4:23p
    Kad Tu beidz sapņot, Tu beidz dzīvot. (Malkolms S.Forbs)
    8:01p
    atkal klausos sunscreen. tas mani uzmundrina. un es sajūtos brīva. brīva sev. es gribu iemācīties dzīvot šodien,šeit un tagad. šim mirklim. un beigt uztraukties par nākotni. tāpat agri vai vēlu visas neveiksmes pāriet, sāpes norimst. Cilvēki mainās, nāk un iet. Bet es palieku sev.
    reiz viens vīrietis teica, ka viņam bija jāsastāda saraksts ar tiem, kurus viņs mīl. Vēlāk viņš pārlasīja sarakstu un saprata, ka taja trūkst vienas personas - viņa paša.
    iemācīties sevi mīlēt. būt sev. izbeigt strādāt citu labā, beigt pakļauties citiem, pārtraukt atlikt savus plānus un mainīt savu dzīvi citu labā.
    paņemt tik cik salien mugursomā, doties, kur acis rāda. nospert ātru mašīnu un pārspēt jebkuru ātruma rekordu uz ceļa. Dzert alu ar kadu līdz rīta gaismai un neko nerunāt.
    pateikt "Es Tevi mīlu" tam cilvēkam, kuru patiešām mīli, bet neuzdrošinies to teikt.
    nokrāsot matus visās varavīksnes krāsās un piedalīties daudzdienu hipiju ballītā, brīvā dabā.
    pārgulēt ar svešinieku un palikt stāvoklī.
    smēķet marihuānu un staigāt pa pilsētas ielām uzsmaidot visiem,kas nāk pretī.
    8:29p
    8:31p
    kādreiz biju domajusi, ka tuvojoties 30mit gadu slieksnim jutīšos daudz sūdīgāk. Bet tagad varu teikt - man šie gadi patīk labāk par visiem pārējiem. Varbūt uz priekšu būs vēl labāk?
    10:37p
    iespējams vairs nekad neprecēšos. vēl gan jāanulē šī laulība. Manai mammai bija taisnība. Jo sanāk tā - ja apprecies, tad apprecies ne tikai ar savu vīru, bet arī ar viņa vecākiem, brāļiem, māsām un visiem pārējiem viņa radiem. Un kad šķiries, tad pārmetumi ir no viņiem visiem. Es vnk gribu dzīvot savu dzīvi.
    p.s. ārpus šīs tēmas - man šķiet, kāds man ir uzlicis "ļaunu aci"
    p.p.s, Es mīlu Viņu un priecājos, ka Viņš pašreiz atrodas pāris soļu attālumā no manis :*
    10:51p
    pulksteņa laika maiņas dēļ šķiet, ka ātrāk nāk miegs.
    rīt uzzināšu vai neesmu atlaista. Pagaidām gan mani tas īpaši nesatrauc, jo neesmu pat pieņemta. vnk bija dažas pārbaudes dienas. Un vienā no dienām gadījās saslimt. Bet man ir nojauta, ka viņi domā, ka es speciāli negāju uz darbu. nu ja kas ir palikusi vēl viena vakance. un nedaudz naudas, lai vilktu dzīvi. Vai lai uzsāktu kaut ko jaunu. riskēt, kaut kur ieguldīt - kas varbūt mani izputinās vai padarīs par miljonāri.
    šodien pat vienā brīdī iešavās prāta doma atsākt rīkoties kā senāk. doma aizraujoša, tik tad šis tas man savā dzīvē jāpamaina.
    ...krāpniece...
    lai vai kā šī diena bija jauka :)

    << Previous Day 2013/10/27
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba