piccoloamore's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, October 23rd, 2013

    Time Event
    10:43a
    Vāks! Pazaudēju divas dienas no dzīves. Pilnībā. Centīšos vairāk neko tādu neatkārtot. Tas ir šausmīgi.
    Šodien atkal uz jauno darbiņu. Ta jau pēc tam redzēs vai pieņems. Man jau patika pirmā diena, kad tur biju.
    Un šodien beidzot jāsaved dzīve kārtībā. Vakar gulet aizgaju pavisam sliktā noskaņojumā. Šodien jau ir labāk.
    Beidzot atkal ir normāls rīts ar kafiju,siera radziņu un biezpiena trīsstūriem.
    4:59p
    Pēc stundas būšu darbiņā. Īstenībā man tur patīk un patiks, ja mani pieņems. ļoti aktīvs darbs. Vēl pie mammas pa ceļam jāieiet un ja tur viss būs ok, tad varēšu būt pavisam laimīga.
    5:03p
    Lai cik tas jocīgi citiem neliktos pirmās savas lielās ekskursijas gribu uz tik pesimistiskām vietām kā Černobiļa un Aušvices nāves nometne. Nu un pēc tam jau var apceļot kaut ko citu.
    7:16p
    šodien iedeva tomēr brīvu vakaru. Bet tad būs jārukā pilna piektdiena un sestdiena. Krogā tas laikam būs visai skarbi. ņemot vērā to, ka mājās esmu sēdējusi un iztikusi no bd pabalsta vairāk kā pusgadu, pēc šīm dienām gan jau justīšos mirusi :D un kur vēl apkalpot visus vietējos alkašus.
    9:53p
    Sapnis iz pagātnes
    To sapni es redzēju apmēram pirms 15 - 16 gadiem. Viss notika pilsētā(mazpilsētā), kur dzīvo mana vecmamma. Es gāju uz satikšanos ar vienu puisi. Man šķiet mēs nebijām pazīstami, bet kaut kādā veidā bijām norunājuši tikšanos.Viņam bija balts džemperis un džinsas. Nez kapec tieši atceros to balto džemperi. Ar puisi man bija ļoti patīkami parunāt. Beigās viņš teica, ka mēs noteikti vēl tiksimies. Un varēja saprats, ka tiksimies realitātē, nevis sapnī. To sapni, tās sajūtas es atceros vēl tagad pēc daudzajiem gadiem. Tikai to puisi neesmu vēl satikusi. Kaut gan es ticu un zemapziņa jūtu, ka šī satikšanās notiks. Man ir bijuši sapņi, kas piepildās(arī pēc vairākiem gadiem) un šis sapnis noteikti ir viens no tiem. Pēdējā laikā arvien biežāk atceros to sapni un arvien vairāk tas man nedod miera.
    10:16p
    Cilvēks ir atbildīgs par katru, ko viņš pieradinājis.
    Tu pieradināji mani, un tagad esi atbildīgs par mani. Tu esi atbildīgs par visu, ko daru, par visu, ko domāju, ko jūtu. To tev vajadzēja zināt. To tev vajadzēja jau sākumā saprast.
    Tagad ir par vēlu. Tagad tu esi atbildīgs par visu, kas ar mani noticis, notiek un notiks. Notiks tā un ne citādi, vienīgi tālab, ka tu mani pieradināji.
    Tu mani pieradināji un nu vairs nezini, ko ar mani iesākt. Tu sāc baidīties! Tev bail no atbildības. Bet tur neviens neko vairs nespēj līdzēt, jo cilvēks ir atbildīgs par katru, ko viņš pieradinājis.
    Nepieradini, ja tev bail no atbildības.

    << Previous Day 2013/10/23
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba