cunt's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, July 19th, 2010

    Time Event
    8:04a
    Positivus
    Jāatzīst, ka festivāls priekš manis bija pa lielu. Un kas tas faking par alu, kuru var izdzert 10 litrus un nejust nekādu reibumu? Nav brīnums, ka havaja bij līdz lūpai pilna (protams čaļiem jau vienalga.. tur varētu būt arī trūdošu līķu kaudze, tik un tā mēs tur mīzīsim). Un apsargi man no kabatām ņēma ārā benčikus un jautāja "kas tas tāds?" "BENČIKS !!!"
    Labi.. pohuj par to.
    Jāsaka, ka grupas bija nožēlojamas. Kā var savākt tik daudz cilvēku uz festivālu, kur uzstājās apbrīnojami sūdīgas grupas. Katreiz, kad uz kādu paskatījos, es uzreiz varēju pateikt no kā ir nosūkts stils un vokāls. Bļe.. Tādiem ir jāpieiet klāt un sejā jāpasaka "Huļi tu kopē, tu, šovinistiskais sūda maiss ?!!"
    Kau gan bij skaidrs, ka lielākoties cilvēki bij atnākuši piedzerties un sulīgi izārdīties. Kad tas pidars Grēviņš (pidars, jo lika pilnīgi izvarotu Blue Monday remiksu), tizlojās uz skatuves, cilvēki vairāk bija ieinteresēti ārdīties, nevis vērot kkādas grupas.

    Happy Mondays nospēlēja labāk nekā biju gaidījis (gaidīju vēl šausmīgāku uzstāšanos). Šons Raiders vismaz stāvēja kājās un centās kaut ko nodziedāt. Un šī bij pirmā reize, kad redzēju viņu dziedam bez aliņa rokās. Izbrīnija tas, ka bija "Wrote for luck" un "Reverent Black Grape"
    Es ārdijos kā idiots. Forši bija tas, ka nebij daudz cilvēku, jo mūsu stulbā tauta klausās tikai radio (es runāju par lielajām masām, nevis visiem).
    Vienīgā nožēla.. Nebija Beza un Gaza. Pizģec!!! Es biju šokā! Kā Happy Mondays var spēlēt bez viņu lielās zvaigznes - ecstasy dejotāja un bundzinieka, kurš ik pa brīdim nošpļaujās un čakarē degunu? Beisiklī bij tikai solists no pamatsastāva.. biju vīlies par to.. Gan jau, ka neatbrauca, jo kaut kādi zemnieki nebij tik svarīgi. Pie tam Happy mondays mājas lapā tāds Positivus netika nemaz pieminēts.

    Par pārējiem hedlaineriem.. Skatījos uz viņiem visiem (kādu laiciņu). Uncle bija ļoti garlaicīgi un nebaudāmi. Bet acīmredzot cilvēkiem patīk, jo publika bij gatavi viens otru sabradāt. Un galvenais.. Kas ir Scissor Sisters? Tas ir pizģec. Pediņi ar ļoti sūdīgu mūziku. Tas bija nožēlojami.
    Protams nevar nepieminēt Muse. Jau pirmās skaņas izdzirdot bija skaidrs - čaļiem ir vairāk naudiņas priekš aparatūras.. jo skaņa bija 5x labāka par pārējām grupām. Gaismas efekti bija tādi, kādus tiešām nebiju redzējis. Katrā ziņā.. ja Dzelzs vilkam pieliktu kāt tādas gaismas un skaņu, viņi arī būtu kruti un publika čurātu biksēs. Kas attiecas uz mūziku - vienkārši sūds. Tas bija liels troksnis ar pārfūžotu ģitāru un visādām kosmiskām skaņām bekgraundā.


    Tātad.. mans vērtējums

    Skaņa - Muse
    Gaismas - Muse
    Izpildījums (jāatzīst) - Muse
    Dziesmas - Happy Mondays
    originalitāte - Happy Mondays

    << Previous Day 2010/07/19
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba