Februāris 2010

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28      
Powered by Sviesta Ciba
[info]peecz rakstīja
5. Oktobris 2006, 11:17

poļiķika

laikam tomeer par TB
palasijos par programmaam ieksh politika.lv
tur ir apcereejumi par visiem lielaakajiem speeleetaajiem, izskatiiju visus piedaavajumus, kuri nav galiigi noraidaami un
atminjaa iespiedaas TB piedaavaajums.
partiju programmas manupraat sitpri paarklaajas [tie atrefereejumi un kopsavilkumi, kurus man bijis speeks izlasiit]
labeejie jaunlaicieshi, centriskie tautpartijieshi un kreisaakie saskanjas centrieshi buutiibaa piedaavaa vienu un to pashu sociaalajaa jomaa - paaugstinaasim minimaalo algu, vispaar algas, pensijas u.c. (nedomaashu par to, kapeec kreisajiem un labeejiem programmas ir sociaaldemoktraatiskas), bet no shitiem visiem populistiskajiem balsu zvejoshanas meegjinaajumiem, man aciis iekriit tieshi TB piedaavaajums.
Nevis meegjinaat pavilkt uz augshu dziives pabeernus un pensionaarus (P&P), bet pavilkt uz augshu vidusslaani, kas savukaart maksaas vairaak nodokljus, par kuriem tad varees paliidzeet P&P.
un ieprieksheejajaa apcereejumaa es nepiemineeju JL. es padomaaju un sapratu, ka JL es automaatiski atmetu, jo balsoju par vinjiem pirms tam, esmu diezgan viilies. tad veel tie ultrapopulistiskie solijumi, kas paredzeeti P&P balsu iekaseeshanai (liidz socialdemokraatiem gan vinji nevelk) man ir galiigi apriebushies. un kalniete man nemaz nav simpaatiska.

(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..