DZĪVOT BEZBAILĪGI -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

January 6th, 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:12 pm
Gribas vēl mazdrusku brīvlaiku. Ātri pagāja.
* Priekšlaicīgi nosvinējām Ziemassvētkus pie Laumas. Patiešām jauki bija - bija mums eglīte (no kartona, bet tomēr eglīte), svētku tērpi, karstvīns, pašgatavoti zirņi ar speķi, kāposti, kartupeļi, cepetis, pīrāgi, magoņmaizītes, dāvanas zem eglītes, dzejoļi vai citādīgi priekšnesumi un draugu kopā būšanas sajūta. Salīga mājupnokļūšana un patīkama nakts.
* Bijām Kokina 18tā ballītē. Tāds mierīgs pasākums.
* Bijām Hārlemas gospeļu kora koncertā - dzied viņi tiešām skaļi, plaši un visādi citādi iespaidīgi un ļoti tajā visā grib iesaistīt publiku. mammai nepatika pārāk. heh.
* Aizvedām Robi uz kinoteātri - "Noķert vilni".
* Ziemassvētki ikgadēji mierīgi un ar Katanas 2. leveli līdz 4iem rītā.
* Vilkām ap māju un no sētas un sētu (caur garāžu,jo ap māju nav iespēju apvilkt) ozolkoka bluķi (2 pagales,jo bluķis mums tomēr nebija) un godīgi sadedzinājām. Piekopām latviešu tradīcijas. Jauki tas bija.
* Vecgada vakarā sasvinējāmies pavisam forši - bijām mežā, dedzinājām ugunskuru, dziedājām, pie jūras sapikojāmies, mājās gājām pirtī, pērāmies un pirmo reizi mūžā vārtījos kaila sniegā - 3 reizes (!). Jā, tas noteikti bija jāpiemin - visas pirmās reizes dzīvē ir svarīgas un ievērības cienīgas. heh. 1. janvāra rīts iesākās tik labi, cik labi tas vispār varēja iesākties.
* Bijām Milzkalnē. Cilvēku daudz un arī daudzviet ledus. Daudz čīkstēju, bet par spīti sāpošajām kājām man vienalga ļoti patika.
* Izmēģinājām kaut ko jaunu. Tas pilnīgi noteikti paliks atmiņā - smieklīgi bija. heh.
* Noskatījāmies milzum filmu, palikusi prātā šodienas - Zeidaks aizmiga, tēvs, šķiet, ka piemiga, es neko nesapratu.
* Bijām Jūrmala Spa, izņēmāmies pa pirtīm un baseiniem. Jestri bija.
* Biju pie friziera. Saka, ka nogriežot matu galus, nogriež arī visu slikto, kas cilvēkā sakrājies. Esmu tagad attīrīta un jūtos labi, jā.

Mēs esam galīgi foršs pārītis. Heh.
Current Music: pacific coast party

(izteikt domu)


> Go to Top
Sviesta Ciba