Apziņas Parazīti - Komentāri [Apziņas Parazīti]
TimeText
21:29

[info]parazits

[Link]

Brīvo Kedu saiets
LABOTS: Neatkarīgās mākslas pasākums "Brīvo Kedu saiets"

Nepiekrīti pūlim? Redzi pasauli citādāk? Tev ir savs stāsts? G/G Apziņas Parazīti meklē mākslai nolemtos - skatienu, kas notrauktu putekļus no mūsu sirdsapziņām. Tiek aicināti pieteikties visi jaunieši, kuri vēlas likt publikas priekšā savu daiļradi - mūziku, dzeju, fotogrāfijas, attēlus, ilustrācijas, teatrālas etīdes u.c., kuri žanriski, idejiski un visādi citādi ir brīvi, kuri nav ierobežoti, kuri spēj būt oriģināli, avangardiski, iespējams, ka spēj pasmieties pat par sevi, citiem; būt jautri, ja bijuši skumīgi, būt skumīgi, ja bijuši jautri utt. Īsāk sakot, doma ir kopīgiem spēkiem radīt pasākumu, kurš būtu tā vai citādi atšķirīgs no jau ierastiem pasākumiem.

Pasākuma noslēguma daļā uzstāsies Latvijā jau pazīstami (taču reti dzirdami) projekti. Tā kā iecere ir radīt ko paliekošu, tad pasākuma norise tiks ierakstīta un vēlāk būs pieejama gan internetā, gan arī CD un VHS formātos. Te uzreiz runa ir par autortiesībām, tāpēc mēs varam aicināt tikai tos, kuri piekrīt tam, ka viņi tiks ierakstīti, ievietoti izlasē un izplatīti ar "Torņa" vai kādas citas izdevniecības starpniecību.

No tiem cilvēkiem un projektiem, kas vēlētos uzstāties šajā pasākumā, mēs gribētu iegūt informāciju par radošo darbību un, ja iespējams, materiālu, kuru paskatīties, palasīt vai paklausīties, kā arī par cilvēku/projektu, sastāvu, pasaules redzējumu. Kā arī kontakta tālruni, ja iespējams.

Uz pasākumu tiek aicināti arī visi potenciālie skatītāji un klausītāji.

Pieteikt savu uzstāšanos, kā arī iegūt papildus informāciju iespējams pa e-mail: suic@mpe.lv, ggap@inbox.lv vai tālruni: 6767664
Pasākums notiks 7. maijā, Carnikavā. Sīkāka informācija vēl sekos.

Lai saņemtu ziņas par jaunumiem Apziņas Parazītu (arī Brīvo Kedu saieta) sakarā, varat pierakstīties uz Apziņas Parazītu mailing listi, sūtot e-mail uz ggap@inbox.lv ar tēmu subscribe.

Atbalsta Radio NABA (http://www.radionaba.lv) un Tornis (http://www.tornis.lv)

p.s. Lūgums padot šo ziņu tālāk, ārpus žurnāla un pat interneta, ja ir kāds, kuru tas varētu interesēt.
Reply:
 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Apziņas Parazīti @ Myspace Powered by Sviesta Ciba